dr_ertugrulhan İyi akşamlar kızlar, bebeğim 6 aylık oldu ve bazı tadımları 3 gün kuralıyla bitirdik.. Ve artık günlük 3 öğün vermek istiyorum tarifleriniz varmı önerdikleriniz? ilk bebeğim olduğu için pek bir fikrimm yok 🙈 Sizler neler yapıyorsunuz bebişlerinize
Ikrazumra19 dr_ertugrulhan daha yeni tadim bitmis canim hemen 3 ogun verme 2 ogun olarak ver kahvalti basla mesela yumurta peynir zeytin tarzinda corbalar ver taharna sehriye
sabirsizbebek15 dr_ertugrulhan hemen 3 öğün vermiyorum ben 6 ay 15 günlük bir ay kadar sadece kahvaltı ile başladık. Daha sonra akşam meyve püresi. İçine yulaf unu biraz zeytinyağı. Ve şu an aralarda bir kaç lokma yemek yaparken örn havuç veriyorum parmağımla ezip bir kaç kez. Öğle öğününe hazırlıyorum yavaş yavaş
sabirsizbebek15 dr_ertugrulhan kahvaltıyı da yumurta sarısını çeyreği olarak başla. Rafasan yerse rafadan yemezse de katı olmaması içşn biraz süt sağıp sulandırabilirsin. Hwe gecen gün tüm yumurta sarısına doğru biraz daha artır. Sonra da labne ekleyebilirsin yine zeytinyağı ekleyip. Daha sonra zenginleştrmek için yulaf unu. Bebek ekmeği vs eklenebilir
Sasah1441 dr_ertugrulhan canım şuan da bile kahvaltı yok aslında 7. Ayda başlıyor yumurta peynir pekmez VS şimdilik öğlen sebze püresi yada çorba öğleden sonra meyve püresi yeterli acele etmeyin yavaş yavaş 🤗
dr_ertugrulhan sabirsizbebek15 çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz banaa daha iyi fikir edindim şimdi☺️
Ikrazumra19 dr_ertugrulhan ben migrostan alip yada her hangi bir zeytini alip suda bekletin tuzu cikiyor zaten