ogretmenannee_ Dün ne vardı bugün ne planlıyorsunuz akşam yemeğiii 🌺 Dün türlü ve şehriyeli pirinç pilavım vardı. Yarın pilav aynı iki günlük yapmıştım yanına taze fasülye ve yarma çorbası yapmayı planlıyorum
beyazzkuguu ogretmenannee_ buzluktan sarma ve dolma biber pişiririm bugünden de zaten pırasa vardı yanına bir brokoli haşlama yoğurtlama yeter karışık bir menü oldu biraz ama 😂😂
iki_prensesannesi ogretmenannee_ ben 1 haftalık menü hazırlıyorum o yüzden hergun ne yapsam derdim olmuyor . Bugun kremalı mantar corbası , tavuk sote , pirinç pilavı salata yapmıştım . Yarına ezogelin , tavukdan kaldi biraz ,yanına da kremalı makarna yaparım salata
hazal3421 ogretmenannee_ dün ıspanaklı sigara böreği ve arpa şehriyeli yoğurt çorbası Yoğurt çorbam kaldı yarın yanına karnabahar yaparım olduda bitti maşallah 😂
Mathilda_ ogretmenannee_ annemle babam gelecek yemeğe şuan aklımda bu menü var umarım değiştirmem🤭 Et haşlama Pilav Salata Patlıcan mezesi Kıbrıs tatlısı
Zeynepcndr3 ogretmenannee_ Dün lahmacun yaptım yanında ayran salata 🥰 Bugün de kıymalı taze fasülye ve pilav yapmayı düşünüyorum 🫠
biranneminik ogretmenannee_ dün karnıyarık, pirinç pilavı, mercimek çorbası ve Hira tatlısı vardı Akşama da Allah kerim bakalım ne yapicam.