mervedizdar Kızlar merhaba Normalde tül perdelerimi yıkadıktan sonra hiç sarılık falan ya da temiz olmadığını hiç görmemiştim . Bugün mutfak tülümü attım makineye astığım zaman kornişin yakını olan yerler bildiğini sapsarı duruyor ne koysam beyaz olur acaba.
tomvejerry mervedizdar Ablam vanish kosla koyuyorum der hep ama ben daha denemedim eşyalar yeni olunca sararma vs olmadığı için ama o 20 yıldır kullandığı eşyalar iyi geliyor diyor bilmiyorum bi bakın isterseniz vanısh kosla beyaz olanı deneyin
NariNariKiminYari mervedizdar ben kosla koyuyorum ama kayınvalidem çamaşır suyu koyuyor. Çamaşır suyu bembeyaz yapıyor ama bence yıpratıyor
amazontuba mervedizdar annem granül sabun ya da rendelenmiş beyaz sabun da biraz bekletiyo makinaya su aldırıp. Ben de öyle yapıyorum
beyazzkuguu mervedizdar ben omo ve beyaz sabun kullanıyorum. Beyaz sabunu rendelerim boş bir şişede sıcak su ile deterjan formuna getiririm beyazlılara kullanırım. Birde perdelerin beyaz kalmasının yolu sık sık yıkamak bence
Rez Tatlican ay evet ya burda okumuştum da yapmıştım çok az bişi ama tüllerim yıprandı hatta yırtık bile oldu. Vanish iyi
defnegynk mervedizdar toz şeklinde olan kosla kullanıyorum. Yoz deterjanı ve parlatıcısı var. Çamaşır suyu kötü koku sarar ve yıpranma yapıyor.
Bebegimm1 mervedizdar vanısh denedim perde uygulamasında yıkadım rengi açıldı 2 gün sürdü yıkamak ama değdi yani uzun şişe mor sıvı olanı kullandım
Leylaa_ mervedizdar bu sefer çok az çamaşır suyu koydum bembeyaz oldu . Fazla değil az koyun Sık yıkamıyorum o yüzden yıpranma vs olacağını sanmıyorum . Çok sık yıkıyorsanız her yıkadığınızda kullanmayın