sabirsizbebek15 Sallayarak uyumayı bıraktık. Şimdi de memede uyumaya başladık. Resmen emzik olarak kullanıyor beni 6 aydan sonra göğsüm yara oldu. Sabaha kadar kırk kere emiyor. Ne yapcam ya.
Yamanoglan sabirsizbebek15 bıraktırmak için 3 gün baba uyutsun en az 2 kere sizde uyutun tabi kucakta olabilir ama emmeden sizinle temas edince isteyebilir ama vermeyince geçecek size yakın olduğu için çok tepki vermez diyorum ama bilemem tabi
Rzgr sabirsizbebek15 11 aylik oglum 8. Aya kadar hem sallayip hem emzirdim. 8. Aydan beri sadece emziriyorum. Emerek uyuyor son 1 haftadir emmesi bitince kendini geri atip yatmak istiyor besigine birakiyorum ve uyuyor. Bebeginiz daha kucuk sizin kucaginizda guvende hissediyor. Guven duygusu gelisince yataginda saatlerce huzurlu uyuyacaktir. Emzirmeyi birakmayin. En iyi destek emzirmek anne bebek arasindaki bagi guclendirir size guvenirse döne döne uyur yatagında. Zaten toplasan 2 yil emecek cocuk bugunler geri gelmez
sabirsizbebek15 alchn 2 aylıkken çok normal ya öyle uyuması. Büyüdükçe zorlaşıyor ama uykuua dalmadı. O yüzden benden tavsiye uyuması kolayken emdikten sonra uyutma bir 10 dk sonra falan yerinde pışpışlayıp uyut. Uyumak için meme lazım olmadığını öğrensin
41hamile Ben azalttım emdirmeyi dediğiniz gibi yarım saatte bir emmek istiyordu 6 ay bitcek bizimde uyandıkca beşikte sallıyorum tekrar uyuyor uyuma süresi daha uzadı bide su veriyorlarmış uyandıkca onu denemedim tekrar sık sık uyanmaya başlarsa onu denicem