BirAnneBirBebekkkKk Esim suan sirnakta göreve gitti biz gidemedik çocuğum her selada babam ölmüş bidaha gelemeyecek diyor acaba hissediyor mu birsey mi olacak diye uyuyamiyorum çok üzülüyorum
Vfa34 BirAnneBirBebekkkKk cocuklar bazen böyle konuşur hiç öyle düşünmeyin iyi düşünün her zaman benim oğlumda bazen tuhaf şeyler söylüyor çocuktur diyip geçiyorum
NewMomm1 BirAnneBirBebekkkKk bir selada geçen ismi babasının adına benzettiyse ondan diyordur. Yada öyle bir korkusu vardır. Şehit çocuklarını görmüştür öyle olacak diye korkuyordur. Hemen kötüyü düşünmeyin. Eşinize bol bol dua edin Allah tüm askerlerimizi, polislerimizi korusun.
2maviboncuk BirAnneBirBebekkkKk Ah yavrum rabbim babani ve tum askerlerimizi korusun tv haber falan izleme yanında veya böyle şeyler konusmamaya dikkat et o nerden biliyor selayi ölümü falan allahim korusun kimseye vermesin böyle acıyı
LezizeNine BirAnneBirBebekkkKk eşinizle iletişim halinde misiniz haber alabiliyor musunuz? Çocuklar bazen böyle manasız his ve cümleler duyup kurabiliyor korkmayın bol bol dua edin
kumsalku BirAnneBirBebekkkKk kaç yaşında oğlumuz benim eşimde Hakkari’de 1 bucuk yıldır bizde ayrıyız 8 yaşında oğlum var benide ilk dönemde oğlumda çok söyledi ya ölürse ya gelmezse özellikle yattığımız zamanlarda sonu gelmeyen soruları vardı atlattık çok şükür haber vs izlemiyorum yanında . Sık sık görüntülü konuşturmaya çalıştım müsait oldukça birde arkadaş ortamına dikkat etmenizi tavsiye ederim benim oğluma çok söylemişlerdi askerle ölür diye çok atkiledi
2maviboncuk BirAnneBirBebekkkKk Olabildiğince uzak tutun ve babasıyla elinizden geldiğince fazla konuştuğunu telefonda görüntülü falan Rabbım tez zamanda kavuştursun ayağına taş değmesin
kumsalku BirAnneBirBebekkkKk küçükmüşte daha anlatın ona babana dua edelim Allah bizi korur falan diye ben pedegog ğa bile gittim umarım kolay gecen süreç olur ne kalacak eşiniz
kumsalku BirAnneBirBebekkkKk zor süreçler sizde üzmeyin kendinizi eşlerimizin de çocuklarımızında bizden alacakları desteğe çok ihtiyacı var Allah yardımcınız olsun sizinde
Emine52 BirAnneBirBebekkkKk kaç yaşında, bnm oğlum da 5 e girecek sürekli siz ölmediniz dimi annem babam ölmedi dimi hep böyle şeyler yaş gereği mi bu bilemedim
afraybars1 BirAnneBirBebekkkKk tüylerim diken diken oldu ya 😒 içini ferah tut bacım Allah korusun Rabbim korktuğunuza uğratmasın 🤲 babasının gidişinden etkilendiyse ondan öyle diyodur bence
Azizbebek BirAnneBirBebekkkKk bizde bir yıl öncesinde memleketteydik sizinle konusmusduk sanki hatırlıyorum her oyunda babam öldü vs diyordu pedegoga götürdük babasınin birdaha gelmeyeceğini düşünüyor çocuğunuz dedi ve çok etkilenmiş dedi bu yüzden olabilir bence sizinde bizde sirnakdayiz bu arada geldik buraya eşiniz nerde görev yapıyor
BirAnneBirBebekkkKk Azizbebek yok konusmadik sirnak ayvalik aynı benimkide öyle gitti diye konuşmuyor ilk kez ayrı kaliyor bende kursa gitmiştim ikimizde gidince çok etkilendi hircinlasti
Azizbebek BirAnneBirBebekkkKk oyuncakları suya sokup babam boğuldu artık oldu diyordu 😕 çok etkinlenmisdi goruntulude bile sen beni birakdin deyip konuşmak istemiyordu hiç içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah