nursnmh 1melekannesi200_ 1 hafta fazla oldu sonra 15. Gün leke oldu 20 gün tam bitti 40 Gün geri oldum 47. Gün tam bitti Sacma sapan bir durum ya cok sinir bozucuydu
miniksercedefne 1melekannesi200_ ilk dogumumda iki hafta boyunca tek damla bile kanama olmadı 15. Gün kanama başladı 3 gün sürdü. Sonra oğlum 11 aylık olana kadar regl olmadım. Kızımda 40 gün boyunca devam etti kanama zaman zaman durdu sonra tekrar başladı. 40 bitince tamamen kesildi. Şimdi 6 aylık kızım daha regl olmadım
artikbiranneyim 1melekannesi200_ 40 gün sürdü ya bi de 41. Gün adet oldum emzirmeme rağmen şimdi de düzenli oluyorum🫠
1melekannesi200_ afrakevser Aaaa demek 40 gün sürüyor bizde bugün 1 aylık olduk hala devam ediyor diycektim bende
1melekannesi200_ Kontes0011 Benimde kahverengiye dönmüştü bitti bitecek derken tekrar koyu kırmızıya döndü ve yoğunlaştı telaslandim acaba yolunda gitmeyen bişey mi var diye ama normal sanırım
Roseses Aralıklarla 45 gün kadar sürdü bazen bitmiş gibi oluyordu 2-3 gün hiç olmayıp sonra yine gelmeye devam etti
1melekannesi200_ nursnmh Peki sonradan düzene oturuyormu ya ben bikac kişiyi tanıyorum sezeryan sonrası adet döngüsü de çok değişiyor düzenli olurken aralarda gene geliyormuş regl gibi buda ayda ,2 kere regl görmek gibi biseyy
1melekannesi200_ artikbiranneyim Ayyy o kötü olmuş işte 40 günün ardından regl olmak çok uzun sürdüğü için o süreç ister istemez sıkıyor insanı kanama bitmediği için kendimi iyileşmiş hissedemiyorum☺️
nursnmh 1melekannesi200_ 2 ay 18 gun oldu 1 hafta once ilk adetimi gördüm biraz fazla oldum yine kötü tarafi var bi kereden kesilmedi lekeler hala var. 2 adetim de düzen belli olir inşallah