2prensannesi__ Kizlar ben normalde kapalıyım ama tunik pantolon trenc oo tarz giyiniyordum ama tam tesettüre girmek istiyorum bu şekilde giyinen varmı rahatmı sizden fikir almak istedim bu tarz fercace elbise almak istiyorum
Ssude 2prensannesi__ ben kapalı değilim ama bir arkadaşım vardı bu şekilde kapalıydı. Ferace o kadar rahat ki keşke daha giymeye başlasaydım diyordu. 🥰
-SweetPanda- 2prensannesi__ Ben öyle tesettürlüyüm hatta sufle takıyorum ve inan okadar rahat ki anlatamammm, ne iğne derdi var ne şal kaydı derdi var bence feraceyi sufle ile kullanmalısın🌸
prenses_0annesi 2prensannesi__ Cnm gerçekten tavsiye ederim bende giyiyorum hatta giydiğin andan itibaren keşke daha önce böyle giyinseydim diyiceksiniz bende ilk giydigimde yapabilir miyim düşüncesindeyim ama yedikten sonra dedim keşke daha önceden giyinseydim çok güzel Ben küçük yaşta başladığım için bana ağır geleceğini sandım şu an 21 yaşındayım giyiyorum ve çok rahat çok güzel Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🥰🩷🌸
Melodimm 2prensannesi__ Çok güzel duruyor bence tesettürlü kadınlarda.Kadın zaten bir inci korunması gerekiyor dar giyince tesettüre hiç yakışmıyor hoş görünmüyor yani böyle daha tatlı❤️
2prensannesi__ -SweetPanda- inan görüyorum okadar hoşuma gidiyor ki sufle takanlar 🥰 oeki bu koyduğum tarzda ferace nereden bulabilirim
-SweetPanda- 2prensannesi__ Yaa🥰 inşaAllah sende sufle kullanırsın çok güzel ve çok rahat🫣 Ande diye bi internet sitesi var ben ordan alıyorum feracelerimi dur sana linkini koyayım. Güvenilir ben kendim alışveriş yaptığım için rahat rahat sipariş verebilirsin. Müslin elbiseler istediğin tarzda feraceler ne ararsan var, şimdiden hayırlı olsunn Rabbim daim eylesinnn🤍 https://www.andetesettur.com/kadife-elbise-169
2prensannesi__ prenses_0annesi ya maşallah ne güzel giyindiğiniz tavsiyr degeceginiz nereler var inşallah banada nasip olur🌺🥰🌺
2prensannesi__ -SweetPanda- ya inanirmisin sen linki paylaşmadan önce instegramda denk geldim ve ürünleri çok hoşuma gitti🥰🥰
-SweetPanda- 2prensannesi__ Rabbim inşaAllah en en en kısa zamanda nasip eder sana isteğin şekilde kapanmayıı🙌🏼🤍
Pikapikapikacuuu 2prensannesi__ Bu tarz ağırlıklı giyiyorum ama arada uzun tunik bol pantolon da giyiyorum. Ferace aldığım sayfalar Lemaye Emare Ande tesettür Suhneva Bunlar çok kaliteli Lemaye ve Emare de spor tarz ferace de var tam tesettüre uygun onları daha çok seviyorum
elfrana_03 2prensannesi__ ben de bu yaz boyel giyinmeye karar verdim.cokta rahat oldu ve ne giyeceğim stresi gitti üstümden.ama kış geldi şimdi de bu şekilde kışlık bakiyroum ne yapcagm bilmihroum.guzel kalın kışlık bu şekilde ferace kaban varsa öneriye açıgim.
pivpivpivahmedmuhsin elfrana_03 Lemaye spor sweat. Sweat kumaşında bir ferace. İnanılmaz rahat. Kabanlarla çok şık duruyor. Ferace ve şallarım Lemaye’den. 🌸