mavi2601 Hanımlar bebeğim 1 aydir pürüzsüz sekilde yapıyor daha sıvı ve sümük sümük uzantiları var gaita testi temiz geldi, süt alerjisi düşünüldü 1 bucuk haftadır hic tuketmiyorum ama hâla aynı yapıyor normal mi
SelimeliS mavi2601 mukuslu kaka anca ek gıdaya geçince düzeliyor malesef o zaman toparlanıyor kaka katılaşıyor mukusta geçiyor
AsyaUlku mavi2601 Hafif sulu mukuslu, diyet yapıyorum. Çoğu alerjik besinleri yemiyorum. Süt ve süt ürünü kullanmıyorum. Paketli gıdalar falan da içinde. Domates çilek kuruyemiş yumurta susam et hiç birini yemiyorum hala aynı değişen bişey yok. Sizin çocuk kaç aylik
mavi2601 AsyaUlku 3 aylık, doktor bana sadece süt ve süt ürünlerini 3 hafta kullanma bi bakalım dedi nokta nokta kan da vardı bezinde sütten şüphelendi ondan
AsyaUlku mavi2601 Evet kan varsa ilk akla gelen süt ürünü geçmezse eğer diğer ürünleri de kullandırmaz deneyerek anlarsınız Hangisi dokunuyor.
mavi2601 AsyaUlku kan geçti sütü bırakınca ama hâla akışkan şekilde ve mukuslu yapıyor, alerji dışında bir sağlık sorunu olmasindan korktum
kokbi26 Evet benimde kızım 1 ay 24 gunluk bizde aynı durumdayız 3 haftalikken yanakları kızarmadan başladı alnı falan geçer dedim geçmedi Doktora fotoğrafını attım Bi tane krem önerdi onu sürdüm ilk geçti şimdi yine oluyo acaba benimkisidemi alerji kakasida aynı sizin dediğiniz gibi sıvı sümüksu
mavi2601 kokbi26 olabilir bi kontrol etmek lazım, bizimde geçmeyen pişikle başladı 1 aylıkken sonra kakasıda değişti
SelimeliS mavi2601 evet yani tek başına bişey ifade etmez ama kan olursa o zaman alerji açısından değerlendirilip annenin diyet yapması önerilir