UykuyaHasret_ Huyu suyu değişti çocuğumun sürekli kucak istyor oyuncaklarına kitaplarına bakmıyor uyku düzeni değişti cidden isyannnn.. sizler ne alemdesiniz? Uyku düzeniz nasıl? Gününüz nasıl geçiyor?
elisa2705 UykuyaHasret_ 17 aylık aynı durumda tek yaptıgı cekmeceleri karıstırmak evde gezinmek onun haricinde hep aglak modunda :(
isufumveben UykuyaHasret_ benimki 15 ayı geçti aşırı huysuz en ufak şeyde çığlık çığlığa ağlıyor. Uyku cok değişken bizde. Birkaç haftadır düzenli. Ağlamasına bir şey yapmıyorum sadece absurt şeyler istiyorsa sakinlesmesini bekliyorum aglayarak yaptırmayı öğrenmesin diye.
ikiprensannesi12 UykuyaHasret_ sureklı pesımde yemek yemeyen huysuz bı çocuk abısı olmasa perttım herhalde tabı onlarda yan yana gelince kavga edıyorlar ama neysekı ıyı 😀😀sabah 8de uyanıyor saat2de öğle uykusu yarım saat akşamda uyutmazsam uyumaz 9da ayağıma alıyorum 10kadar zorla uyutuyrm bütün gün meme dıyor ağlıyor sabır
maygirl UykuyaHasret_ yeni 17 aylik oldu kızım yok degismedi ayni duzeni dis cikartiyo ise ondan mizmızlaniyordur bnce.
UykuyaHasret_ elisa2705 nasıl memnuniyetsiz bir çocuk oldu öyle Dışarı gezmeye çıktığımız zaman bile ağlıyor sürekli huysuz
elisa2705 UykuyaHasret_ dısarı cıkarken eline cubuk kraker veriyorum rüşvet gibi düşünün hahah öle duruyor deneyin derim o onu yemeye çalışırken en azından alısverisimi yapıyorum
elisa2705 UykuyaHasret_ Size birsey sormak istiyorum ya sizinki öglen uykusından uyandıktan sora kac saat sora gece uykusuna geciyor bizimki 7 8 saat sora iyice yorulmadan asla uyumuyor sizin ne durumda🙂↔️
UykuyaHasret_ elisa2705 7-8 arası uyku saatimiz öğle uykusundan kaçta uyanırsa uyansn akşam uyku saati geldimi durmuyor asla ama genelde 2-3 arası uyanıyor öğle uykusundan
UykuyaHasret_ ikiprensannesi12 benimkide sürekli peşimde ve kucak için ağlıyor benden başka teselliside yok çocuğun 😒
elisa2705 UykuyaHasret_ O konuda sanslısınız o zaman ya bizimki gece gec uyuyor disler 3 4 tane birden patladı halim harap🥹
maygirl UykuyaHasret_ baska disler icin dis etlerine baski olablir ya bizdede cktiktan snra biras huzirsuzluk.dewam etmisti 10 15 gun smra duzeldi bilemedm aklima bu geldi
UykuyaHasret_ elisa2705 akşam erken yatıyor sağolsun sabaha karşı uyanıp emmek yanıma gelmek istyor sadece :) bide güne sabahın 6sında başlamasak iyi aslnda
maygirl UykuyaHasret_ 15 gunun 3 4 gunun asiri huzursuz olmustu buyuzden kızım calpol vermek durumnda kaldim 3 gun bu sekilde normale döndü huzursuz gunlerde.dişmiş ckmayan bazi herlerde dis etlermde şislik wardi cnku insallah kolaylikla atlatrsiniz sizde