[silindi] İnstagramda bikaç video gördüm 3-4 aylık bebekleri anneler oturtuyor destekli bir şekilde ben erken olduğu için hiç yapmadım henüz. 3 ay 8 günlüğüz sizler nasıl yaptiniz erken mi yoksa başlayabilir miyiz sizce
Zlm [silindi] ben 4 aylikken oturtumustum çocuk istiyorsa az az oturtabilirsiniz doktora danışın tabi yinede
[silindi] amansallagitsin kimseyi dinlemedim oturtuyorun cocugum da cok mutlu oluyor falan yazmislar anlamiyorum bence de cok erken omurgasi etkilenmez mi böyle şeyleri gorunce de yanlis mi dusunuyorum diye bi danismak istedim 🙏🏻
[silindi] Zlm yani kucagimdayken yan bi şekilde oturtur gibi tutuyorum tabi ama yastikla destekleyerek oyle oturtmadim henuz bi doktora danişayim ben yine de erken gibi geliyor en azindan 4-4 bucuk ay olsun bence de
amansallagitsin [silindi] millet boklu havuza atlar bok guzel der 😁😁😁😁 yani milleti bosvern doktor kontrolu ile ilerleyin.
[silindi] tomvejerry kız 3 aylik cocuk otururken gorunce şaşırdım geç mi kaliyoruz hissi olustu bu instagram anneleri pek maharetli onlarin cocuklar dogar dogmaz oturuyo herhalde 🤭
Leylamoznur [silindi] 4 buçuk aylıkken doktorlar yavaş yavaş göbeğinizde koltukta günlük 5 dk ile başlayıp 6 ayda tamamen oturacak kıvama getirmenizi öneriyor çünkü omurilik yapısı uygun değil bebeklerin
[silindi] Babygirll haklisiniz gorunce bi sormak istedim sadece anakucaginda bi de tummy time yapiyoruz şimdilik o kadar hani yaptirmali miyim diye ama 4 bucukta falan baslarim
S_x_w [silindi] 3 çocuğum var 3 ü de dr tavsiyesiyle 3 aylık destekli oturmaya başladı..2 aylık yattığı yerden kafasını kaldırır yatar pozisyonda kalmak istemezdiler..ama gelişimleri önde bebeklerdi hepside