umranacar Kızlar 9 aylık bebeğim var emziriyorum ek gıda sürecinde hiç bir şey yemiyor diliyle geri itiyor bu durumu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz lütfen
eleftwins umranacar çok üstüne gitmeyin reddetti diyelim 2 saat sonra bi daha deneyin baktınız sevmiyor başka bir şey verin misal yoğurt verdiğinizde yemediyse meyvelisini verin öyle öyle denemeler yapa yapa gidin acele etmeyin
reyreylo umranacar tokken yediriyor olabilir misiniz? Ben uyandıktan sonra biraz aç bırakıyorum toplamda 3-4 saat açken mecbur yiyor genelde. Tokken verdiğimde asla yemiyor
birbebee umranacar ayni canım bende de 8 aylik 15 gündür birsey yemiyor mama da içmiyor doktora götürdüm istah acici verdi fayda etmedi gelişim.mamasi verdi zayıf olduğu için onu da kusuyor
19942022 Benim de 8 aylık kızım anne sütüne çok düşkün olduğu için ek gıdayı reddediyor ağzını hiç açmıyor ne yapacağım bilemiyorum
umranacar reyreylo 1 saat emmeden duruyor yarım saat sonra hemen çorbasını veya başka bir şey hazırlıyorum yatırarak yediriyorum yemiyor mama sandalyesinde diliyle geri itiyor neden yaptığını anlamıyorum üzülüyorum da böyle olmasına vitamin alamıyor
birbebee umranacar valla ben sasirdim iyice gelişim mamasını d asurekli kusuyor dün akşam 9 da 60 cc mama içti bu saat oldu birsey icmedi hala