Suleyilmaz Merhaba Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var similac 1 kullanan anneler nasıl memnun musunuz kilo yönünden olsun içerik olarak memnun musunuz
meysa Suleyilmaz Similac yurt dışında yasaklanmış,yorumlarda çok okuyorum,doğru mu acaba? Bence araştırın,çok önemli bir haber bu.Yabancılar bu konularda çok hassaslar..
Kajuuu Suleyilmaz doğduğunda hastaneden vermişlerdi bebeğime. Sürüm gelmediği için. Bende o günden beri meme+mama veriyorum ve gayet memnunum. 34+6 doğdu ama maşallah yakaladık akranlarımızı. Gazımız da gayet olması gerektiği gibiydi. Şimdi 2ay 20günlük çok şükür memnunuz. Aptamil yeğenim de deli gbi gaz ve kabızlık yapmıştı.
ceylinnn Smilac kabızlık yaptı yeğenime bir yurtdışında toplatılmış ağır metaller varmış içerisinde.. Bebelac golda geçtik biz.
tulayyalcinkaya [bilinmeyen] hiç kilo aldırmıyor ben değiştirdim o mamayı. şimdi aptamildeyiz kilo almayada başladı artık
burcusenova similac ben bizzat denemedim canım ama bir arkadaşım almıştı, hiç kilo almadı yaramadı demişti. ondan duyduğum bir şey