cudana sarah7 ben hametan’dan çok memnun kaldım onun çinko ile geliştirilmiş hali de hamazinc onu da aldım doktorum o daha iyi diyip yazdı, henüz kullanmadım
gserap Popolin kesinlikle bepantol kullanıyordum ama hiçbir faydasını görmedim.popolin çok etkili ben kullandım bebeğimde.
Babycc gserap benimde doğum yaptığım hastane doğum çantası vermişti popolin pişik kremi vardı içinde çok güzeldi gerçekten
esum sarah7 hakiki gülsuyunu sprey şişeye koyup sıkıyorum popişine bir dahaki alt alısımıza kadar harika iyilestiriyor
zxy sarah7 pişik kremleri bence bi işe yaramıyor dalinle bebeğiniizin poposunu yıkayın birazcık açık bırakıp havalandırın hiç birşeyi kalmaz
sena1111 zxy yaptım iyileşmedi 2 hafta nerdeyse hiç ıslak mendil kullanmadım her gün yarım saat havalandırdım ama yok bi yeri iyileşse diğer yerinde çıkıyor
Aryaebruuu sarah7 beni dinlersen sudocrem ben böyle birşey görmedim herşeyemi iyi gelir müthiş ya kızım 2 yaşında 4 kutu bitirdim hala da alıyorum çünkü morarmaya çiziğe yaraya pişire herşeye iyi geliyor hiç pişik olmadı her bez değiştirmede az sürüyorum missss
altas sarah7 Merhaba, pişik olan bölgeyi her gün yıkamak en iyi çözüm bence. Krem olarak ise pişikte Sudocrem bize iyi geldi, günlük kullanımda ise Bepanthol pişik kremini önerebilirim.
mimiki sarah7 günde bir defa trosyd krem kullanabilirsiniz eczanelerde satılıyor pişik geçtikten sonra da pişik önleyici incia krem var doğal bi krem onu yine günde bir defa olacak şekilde kullanabilirsiniz her bez açmada sürünce pişik oluyor kuru kalmadığından dolayı
cemre07 sarah7 Ben sudocrem kullanıyorum tek bebegimin pişigini o kesti hiçde degiştirmedim ve bi daha pişik sorunu yasamadık
hndathn sarah7 Bepanthol kullandım ben hep. Ama sık ve uzayan pısıgı varsa bır doktorunuza danışın. Ben kızımın yoğurda alerjısı olduğunu bulmuştum pısıkle mesela. Islak mendil kullanmayın kullanıyorsanız eğer. Baska marka bezde deneyebilirsınız. Bezı uzun süre altında tutmayın bır de alt değişiminde bır müddet acıkta bırakın hava alsın
Lylcyln sarah7 poposunu sildikten sonra sakın ıslak bırakma kurumasını bekle ya da bir bezle kurula büyük ölçüde engelliyor pişiği
Bernas sarah7 mustela kullanıyorumm şükür bize iyi geldi doğduğu andan itibaren her bez değişiminde kullanıyorum hiç pişik olmadı bu zaman kadar
serapdk sarah7 mustela sebamrd benim çocuğumda işe yaramadı. Sudo krem geçirdi. Bezi de prima kullanıyorum