ballkupu Merhaba kizlar yurt disi urunu lastikli carsaf ve nevresim satisi yapiyorum urunler cok kaliteli %100 pamuk
ballkupu Bunlarda nevresimler sadece nevresim olarakta alabilirsiniz takim olarakta agır ürünlerdir %100 pamuk piyasa urunuyle kiyaslamayin yurt disi urunleri hepsi cok kaliteli
Meliike Merhaba sizi instadan takip ediyorum ancak mesaj gönderemiyorum beni takip etmediğiniz için çarşaf alicam 250 demiştiniz trendyolda 550 TL görünüyor satışı nasıl gerçekleştirecegiz
ballkupu Meliike merhaba trendyolda komisyon kargo vergi oldugu icin o fiyat son gonderime yorum yapin size mesaj atayim
ballkupu haydii tesekkur ederim urunler yurt disi urunu yurt disina gonderdik geri kalanlari ben satiyorum
ballkupu haydii 400 nereye yazdim bilmiyorum ama suan 400 tlye malesef elimde nevresim yok siz yinede instadan yazin begendiginiz olursa yardimci olurum
ballkupu Papatyam_03 denizlide yerimiz dukkanda uretilen mallari yurt disina gonderiyoruz kalan urunleri de ben evde satiyorum yeni bebegim oldugu icin buyrun gelin 🙏
Papatyam_03 ballkupu aaa bende pazartesi günü Denizli’ye geleceğim nasip olursa görerek almak isterim