glz2 Kızlar evim 27 28 derece kapıları kapatınca daha da sıcak hale geliyor 4 aylık kızım var uzun kollu giydiriyorum terliyor kısa kollu giydiriyorum kolları üşüyor şaşırdım kaldım nasıl giydireceğimi
3kedili2bebekli glz2 kolları üşümez bebeklerin 27-28 derecede kısa kollu giydirin hatta mümkünse evinizi soğutun o kadar sıcak bebeklere pek iyi gelmez
bsrashn glz2 kollarından değil de göğsü ve sırtından kontrol edin vücut sıcaklığını. Eğer sırtı ve göğsü sıcaksa üşümezmiş
glz2 3kedili2bebekli camları sürekli açmaya çalışıyorum ama gece uyurken mecbur kapatıyorum öyle olunca da çok sıcak oluyor evimiz merkezi sistem olduğu için bişey de yapamıyorum
glz2 butterflyy_ Erzurum da yaşıyorum ama ev merkezi sistem olduğu için çok sıcak camları açıp oturuyoruz tabi yazın da tam tersi battaniyeler yorganlar ısıtıcılar😄
glz2 bsrashn sırtı sıcak ama gögsü o kadar sıcak olmuyor sırt üstü yattığı için mi öyle acaba diye düşündüm kolları da soğuk olunca korktum hasta ederiz diye
Bebegimm1 glz2 ben o sıcaklıkda askılıyla gezdirirm net diyorum.evim şuan 20derece kısa kol ile yatıyor kalkıyor soğuk hasta etmez ama sizin ev o derece de soğuk olmaz kısa kolla bile üşümez insan göğsüne bakın sadece