Hlmeoner 1 yaşında bi oğlum baba diye ağlıyor . Babaya bayağı düşkün . Bu olay biraz da olsa canımı sıkıyor şu an hüngür hüngür ağlıyor
keremsmom78 Hlmeoner ben çok mutluyum bu durumdan 8,5 aylık bana gelmiyor babası varken rahat ediyorum 😄 iie başlayacağım 2 ay sonra o zaman kaos yaşanacak şu an tadını çıkarıyorum
Usnac4559 Hlmeoner canım bebekler kendisini anneyle bir kabul ettikleri için ilk bağlandıkları kişi babaları olurmuş zamanla düzelir bence
Ygtoglm-- Hlmeoner oğlum 3 buçuk yaşında babacım babacım diye sürekli peşinde geziyor seni çok seviyorum diye öpüyor sırf bu yüzden boşanamıyorum. Vicdan yapıyorum. Analık çok zor
Benkadinimdemiii keremsmom78 maşallah bende işe başlayacağım nasıl bırakacağımı kara kara düşünüyorum benide biraz azimlendirin 😂🧿
keremsmom78 Benkadinimdemiii ben çok üzülüyorum başlayacağım için, doğduğundan beri bana aşırı düşkün gözünden ayırmıyor Bağcan bilmiyorum. Çok ağlayacak 😢
bsrakurt bizimki de öyle çok düşkün seni kim doğurdu diyorum baba diyor😁 o derece erkek çocukları anneye düşkün olur derler alakası bile yok😁 ama babayı gün boyu görmüyor özlüyor arabayla falan gezdirir oynar sanırım onun için 😁