aden_26 Nasıl uykuya geçiyorsunuz, benim bebeğim memede uyuyor.. 26 günlük olduk. Bu dönemde emme istekleri fazla oluyor biliyorum fakat uykuya geçiş için sadece memede olması ileriki aylar için kaygılarıyor beni
isufumveben aden_26 daha çok erken. İnanin 3 4 aylık olunca karnını doyurmak için bile keşke memede dursa diyeceksiniz. Bir şey olmaz 3 aya kadar dogdugunun farkında degiller anne memesi anne teni tek ihtiyaçları.
likeli aden_26 uykuya ilişkin aşışkanlıklar eğitimler 4. Aydan sonra verilebiliyor bu dönemde memede uyuması sürekli emmek istemesi normal. Bebeklerin rutinleri ihtiyaçları ve alışkanlıkları sürekli değişiyor. Alışkanlıkla ilgili endişelenmeniz için erken. 6. Aydan sonra daha çok alışkanlık halini alıyor emerek uyuma sallanarak uyuma vs.
BenDiyeBiri_ aden_26 şuan ne yapsak boş canım oğlum da aynı şekilde memede uyurdu sonradan kendi kendine uyumaya ve mecburen hani ayakta sallayarak uyuttum şuan kızım 23 günlük haliyle meme de uyuyor mama versemde illa meme istiyerek uyuyo
aden_26 BenDiyeBiri_ çok teşekkür ederim cevabınız için bir an şimdiden böyle olmaması gerekiyor mu acaba diye düşünüyordum
BenDiyeBiri_ aden_26 şuan olması gerek bu canım 4 aydan sonra yavaş yavaş uykusu falan düzene girer girmez ise uyku eğitimi verirsin alışır zamanla
aden_26 nebahat3 kucağa alışmasından yana kaygım yok açıkçası çünkü belli bir süre sonra istesekte gelmeyecek kucağımıza ama uyku eğitimi vermek çok isterim 4.5. aydan sonra .. rahat edebilmek adına umarım yapabiliriz