Karpuzlufistiksarma Arkadaşlar boyut olarak yazacağım biraz büyük olsun yani tam ekmek içine tam girsin hangi marka alayım netten karaca future serisini gördüm ama yorumlarına baktım küçük filan demişler, acaba geniş olarak ne alayım
Omeraslan Karpuzlufistiksarma korkmaz tostkolik döküm olan harika bir şey 😁 boyut olarak bir ekmeği almaz ama
Kontes0011 fraubi benimki 10 yıl önce olduğu için model ismini bilmiyorum ama bundan görüntü marka. Trendyoldaki yorumlara bakabilirsiniz. Grundig tost makinası yazarak girin Google a
milletsanakanalizemiolacak Selimselim tek model var galiba ya dökümix döküm tost makesinesi yazın arama motoruna çıkıyor zaten ama şöyle bir dezavantajı var plakalar döküm olduğu için çıkmıyor temizliği daha teferruatlı diğer makinelere göre
peri001 Bende grundig 6861 modelini kullanıyorum 2 yıldır çeyizime almıştım çok memnunun ekmek tam sığıyor pişirmeside gayet hızlı çift taraflı plak iki yönünüde kullanabilirsiniz yanmaz yapışmaz plaklar temizliği çok kolay alırken çok araştırmıştım fiyat performans ürünü gerçekten korkmaz da güzel onada bakabilirsiniz ama boyutu nasıl bilmiyorum
Greeneyes Karpuzlufistiksarma TM 3036 S Arçelik Tost Makinesi Bende var çok memnunuz 2 yıldır kullanıyorum ama boyutu normal daha geniş olanları vardir arçeliğe bakın isterseniz