Merhaba kızlar. Tuvalet eğitimine başladığımız süreçten beri kaka da problem yaşıyoruz. Tuvalete yapmak istemiyor hep ayakta iç çamaşırına yapıyor. Bu süreç içerisinde bir ara ödülle(Yiyecek, Sticker biriktirme gibi) Tuvalete yapmaya başladık.Kakalarına sevindik alkışladık bay bay yaptık vs. Sonra süreç tekrar başa sardı. Şimdi yine ikna etmeye çalışıyorum ama istemiyor. 3 gündür hadi gel tuvalete gidelim orada oyun oynayalım diyorum kakam yok diyor tamam olsun biz senle oyun oynayalım belki kakan da gelir yaparsın diyorum ikna olursa geliyor oturuyor ama yapmıyor. Barbie bebeğinin getirdik tuvalete yaptırmaya o yaptırırken bende peçeteden kaka yaptım attım cup cup sesler çıkardım Barbie de ödül ver dedi sticker verdim Barbieyi de tebrik ettik vs hadi sıra şimdi sende dedim oturdu bana da peçete at diyor kaka nereye yapılır vs sorsan hepsini biliyor farkında ama kabul etmiyor neden yapmak istemiyorsun diyorum cevap vermiyor sürecin başlarında acıyor ağrıyor vs diyordu duphalac kullanmıştır ama çok faydasını görmedim hatta dün de acıyor dedi tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum başka bir şurup varsa versin en azından kakası yumuşasın diye. Nasıl alıştırdınız?