Bsrkskl Göğsüm cok kötü sagiyrm yine doluyor bebegim emmiyor artk tutmuyor pompa da etlerimi kesiyor cok acıyor kolluma vurdu acısı kaldıramıyorum bu sütü boşaltmanın bi yöntemi yokmu ne olur yardm
Ilda Bsrkskl beyaz lahanayı buzluğa koyup soğuk soğuk göğsünüze koyun rahatlıyormuş bide süt pompanızı değişin bence acıtıyorsa 🥺
zbzbzbzb Bsrkskl tavsiyem pompa cekmiyosa medela pompasının hastane tipi var aylık 150 ye kiralamıstik 6 ay boyunca müthiş sağım yapar evdekilwrle kıyaslama wve kadarda getiriyor firma mastit olmadan internetteki sitesinden arayın getirirler ben öyle rahatlamistım
sevgice Bsrkskl Ilda eğer sütünüz kesilsin istiyosaniz soğuk lahana koyabilirsiniz. Eğer emzirmeye devam etmek.istiyorsaniz soğuk hiçbir şey koymayın. Malesef tek yolu bosaltmanin sağmak. Ama dediğim gibi kesmek istiyorsanız sağmayın.
SevNurRel Bsrkskl Sıcak duş al güzelce sağ göğsünü önce elle sağ biraz ben bastıra bastıra yapıyodum çok acıyo ağlıyodum hatta eşimle yapıyorduk gerçekten iltihap gibi akıyordu iyice sağ sonrada emsin bebeğin lahana koyarsın sonrada
Sblsrgnsn Ilda haslanmis lahana diye biliyorum bende buzlukts duymamistim sicak olmasi gerekmiyor mu buzlukta da ise yariyor mu ki🤔
Mamaqueen Bsrkskl dusa gir dusta asagi sarkit gogusleri egilip salla. Ve masaj yap. Dustan sonrada masaj yap iyice. Sonra sicak havlu vs koy emzir acilsin. Becerebilirsen elinlede sag