mero_81 bsrctldem yani doğması gereken haftadan erken doğdu prematüre olduğu için gelişimini öyle hesaplıyoruz☺️ mesela kızım 2 aya yakın erken doğdu takvim yaşı olarak 6 aylık şuan ama 38-40. Haftalarda doğsaydı gelişimini tamamlamış olacaktı ve 4 aylık olmuş olacaktı. Doktorlar değerlendirirken takvim yaşı değilde düzeltilmiş yaşına göre değerlendiriyor umarım anlatabilmişimdir
Prenses-annesi1 Meltem345 her bebeğin gelişimi farklı oluyo 4 aylık döndü oğlum şuan 6 aylık asla durmaz yüzüstü popoyu kaldırıp gitmeye çalışıyo hatta emeklemeye çalışıyo 🤭 ablası 11 aylık emeklemişti 🙃
Meltem345 Prenses-annesi1 yaaa maşallah kuzumaaa benimkinin de bazı hareketleri ayında doğanlarla aynı bazıları değil bakalım döner Allahın izniyle😌🥰
Zeycebeci Meltem345 benim bebiş karnımdayken de sabırsız ve yaramazdı doğduğunda da aynı şekil devam ediyor dönmeyi seviyor mübarek :) 5 aylığız yaklaşık 1 aydır tam tur dönüyor geri geri emekliyor. Bebişlerin keyfine kalmış onlar ne zaman isterse istediklerini yapıyor :) hepsi sağlıkla büyüsün 🙏🙏
Meltem345 Zeycebeci amin amin inşallah benimki tam tersi karnımda da hareketsizdi😂bir şey mi oldu diye korkardım hep
milletsanakanalizemiolacak Meltem345 oyun halınız varmı bilmiyorum ama onların minderleri renkli oluyor onun üzerine koyun sağ tarafından elleriyle ayaklarıyla destekleyerek döndürün sonra yine aynı şekilde düz yatmasını sağlayın soldan elleriyle ayaklarıyla destekleyerek tekrar döndürün sonra yine düzeltin ben egzersizlerini oyun halısının minderinde yaptırıyorum hep tummy time bile öyle yaptırdım hep
Zeycebeci Meltem345 küçükken uslu olan büyüyünce yaramaz olur derler Allah yardımcın olsun şimdiden 😁
Nurci Meltem345 benimde bebeğim 34 haftalık doğdu düzeltilmiş 2 aylık bende çok Merak ediyor ve sabırsızlıkla bekliyorum dönmesini birde bilinçli olarak birşey tutmuyor Buda moralimi bozuyor normal mi bilmiyorum
Meltem345 milletsanakanalizemiolacak evet bende egzersz yaptırıyorum arada canı istemediğin kafasını yerden bile kaldırmıyor bazende dimdik tutuyor
keremsmom78 Meltem345 benim bebeğim kilosu öndeydi ve biraz da dönmeye değilde ayağa kalkma çabası olduğundan tam tur dönmeyi 7,5 aylık olduğu sabah yapmaya başladı, 6 aylık gibi de yüz üstü yatarken sırt üstüne dönmeye başladı
atlas1655 Meltem345 benım bebegımde kronolojık 6.5-7 aylık duzeltılmıs 3.5-4. Ayında sağ sol ve sırtusunden yuzustune dönmeye başladı şuan düzeltilmiş 6.5 aylık 😍