Baybyuras Haftada yada ayda bir çamaşır suyu ile çitiliyorum haftasına derz araları bu şekilde sarıyor bunu nası geçirebilirm çamaşır suyu bi sure twmizliyor ama her hafta sarıyor nedeni ne derz aralarını biz doldurduktan sonra bu şekilde sararmalar yaşadık
fob Baybyuras Çamaşır suyu kullandıkça bu sararma giderek kalıcı hale geliyor, tüm kiri sünger gibi emiyor üst katmandaki aşınmadan dolayı 😕 Derz yenileyip aşındırıcı kullanmamak tek çare
Kontes0011 Benim eski evde dışı yalıtımsızdı evin ondan oluyor diye düşünüyordum rutubetten. Olabilir mi
Baybyuras Kontes0011 rutubetmi yapıyor diyosunuz banyoda havalandırması yok cam pencere var bazen gece duş aldığımız için çocuk üşüyecek diye çocuğun yattığı odanın yanında camı açmıyoruz kapıyı açıyoruz bu da rutubet yapıyor olabilir mi
Baybyuras fob Çok doğru demişsiniz ama tekrar yenilesemde çamaşır suyu kulanmadan nasıl temizlenecek siz ne kulanıyosunuz
arasdenizim Por çozle gecer tabikide bide ben böyle yerleri sert Bi dış fırçası almışım onunla iyice citiliyorum
ebru171_ Suyunuz kireçli onlarda kır gibime geldi ben genelde derz aralarını porçöz ile temizliyorum baya isey yariyo ama derzler bosaliyo eğer sıkıntı olmazsa kesin çözümü o
Baybyuras ebru171_ bende porçöz ile temizledim derzler boşalınca aşağı kata su sızıntı yapar zamanla dediler kendim derz doldurucu alıp doldurdum çocuktan her hafta derz arası temizleyemiyorm su döküp çekçek yapıp çıkıyorum ayda bir ovuyorum ama haftasına gene oluşuyor
fob Baybyuras Bizim banyolardan biri de bu şekilde aşındırılmış ve anında sararıyor, oraya çamaşır suyu devam ediyorum.Diğer aşınmamış banyoya sadece cif kullanıyorum. Çitilemiyorum. Banyo süngeri bile yeterli oluyor, kir tutmuyor.
Aysenur122 Baybyuras aynı durum ev daha 2 senelik banyoda böyle oluyor özellikle duş alınan yerde çok saçma bir tek çamaşır suyuyla geçiyor sonra tekrar oluyor
Sblatc Baybyuras ya porçözle düzelir yanda nilem markasının bi ürünü var bu ara çok gördüm mavi şişeli o da iyi gelir
Frostyson Baybyuras Canım nemden kaynaklı oluyordur çocuğu banyo yaptırıp toparlamadan çıktığımda benimde oluyor, güldalla güzel çıkar ama oda kimyasal olduğu için derz aralarını açma gibi ihtimalide var . Maalesef çamaşır suyuyla her olduğunda temizlemen gerek
Tangrampuzzle Baybyuras Rutubetten olduğunu düşünüyorum olabildiğince hızlı kurumalı banyo ama ülkemizde küçük bir havalandırma penceresi yapılıyor hep. Ace pembe çamaşır suyu döküyorum ben biraz bekletip çitileyip yıkıyorum.
yenianne1721 Baybyuras Yeni duşakabin yaptırdık ve usta yerlere kesinlikle çamaşır suyu kullanmayın dedi. Derzleri arındırıyormuş ve bu sararmalar daha da sıklaşırmış. Aynı sekilde tezgah icinde aynı şeyi söylemişti. Sıvı cif tarzı temizleyiciler var ondan kullanıyorum. Hatta toz deterjanla kopurtunce paril paril parliyor
ngold Baybyuras ben kullanmadım ama genelde bulaşık makinesi parlatıcılarından kullanıyorlar ben de hatta bimdeki ucuz olandan aldım denemek için