Bebesiannesi https://imgyukle.com/i/CNWTIS Biri sabah ilk idrar diğeri ise yaklaşık yarım saat önce yapıldı ilk testi yarım saat sonra silik buldum adet günüm geçmedi 2 gün görünüyor takvime göre ama sinirlerim çok bozuk sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim 😞😞
LadyGaddar Bebesiannesi Günün geçince yaparsan daha doğru sonuç alırsın İyi düşün iyi olsun inşallah Hakkınızda hayırlısı
Elfgrn Bebesiannesi İlk yaptığınız kuruma çizgisi muhtemelen. Yarım saat sonra çıkmış zaten ilk 10 dk içinde çıkan sonuç ele alinir. Adetinizi beklerseniz daha iyi sonuç alırsınız.
Bebesiannesi ilay-mom evet istiyorum ama korkuyorum da ikinci gebeliğim dış gebelikti ölümden döndüm iç kanama geçirdim o yüzden ne yapacağıma karar veremedim pozitif ise kan vereceğim negatif ise bekleyip günüm geçerse vereceğim
ilay-mom Bebesiannesi doktorum adet tarihinden bir gün bile geçse bebek vardır demişti sizde bekleyin eğer adet olmazsanız kan verin kesin sonucu öğrenirsiniz Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bebesiannesi Fyznr0604 sadece kanamam vardı sancılı kanama hamile olduğumu bile bilmiyordum pcos hastasıyım düzensiz adet olduğum için de hamile olacağıma ihtimal vermedim tesadüf hormon testi yaptırdım orda çıktı 8 haftalıktı öğrendim ve dış gebelikti
asrinhatasi Bebesiannesi fotograftaki testlerin birinde var birinde yok. Biri kuruma çizgisi olabilir. Sağlık ocağı yakındaysa bi kan verin bence.