Snm1234 Sorum yukarda kızlar ne yapabilirim? Akşam iş çıkışı hafta da bi kez 1-2 saatlik kurs falan varsa yazılmak istiyorum kendimi bulmak istiyorum. Haftasonu yapamam çocuğumla ilgilenmek istiyorum sporu düğündüm o da hafta da 3 gün falan o kadar yine ihmal edemem çocuğumu ama hafta da 1 gün bi kaç saatliğine yapabileceğim bi aktivite olsa akşam benim için güzel olur. Seramik kursu veya workshop a katılmayı düğündüm ama onların saati de her zaman uymuyor çalıştığım için. Var mı sizin bildiğiniz önerebileceğiniz alanlar?
ffulya Snm1234 haftanın bir günü ise reformar pilates olabilir onda aldığınız ders kadar ödeme yaptığınız için haftada bşr gidebilirsiniz
BuzluKahve Snm1234 Ben tek başıma zaman geçirmeyi çok seviyorum. Güzel bir yerde yemek yerim, tatlı yerim, kahve içerim, kitap okurum, sinemaya giderim, Bazen de arkadaşlarımla buluşurum.
ffulya Snm1234 amacınız forma girmek şekillenmekse evde de kendiniz biraz yer pilatesi yaparsınız bebeğinizle yürüyüşe çıkarak desteklerseniz faydalı olur