mervenisam Merhaba doğumdan sonraki çatlaklar için aynısefa kremini kullanıpda faydasını görenler oldu mu bende aldım deniycem bakalım ama merak ediyorum kullanan oldu mu diye
Nekwam mervenisam çatlağı bilmem de ben göğüs ucum icin kullanıyorum yağını muhtesem bisey sürdüğüm anda rahatlatiyo. Bence ise yarar dene yazarsın 😉
Annem123 mervenisam ben hamileyken göbeğime sürdüm hergün iki kere sıfır çatlak ama bacaklarıma sürmemiştim bacaklarım çok çatladı bnce işe yarıyor
Teslime0106 mervenisam bende yeni aldım bir kere kullandım hatta ben sabununuda aldım ilk onu kullanıyorum sonra kremini sürüyorum sadece kalça kısmımda var bakalım inşallah işe yarar
MuhammedAmine mervenisam ben hamileyken kullanmıştım Bayada çatladım oluşan çatlaklara fayda sağlayacak krem olduğunu düşünmüyorum çatlamadan önce kullanılır bu tip kremler bende tüm seti var şu anda yüz için olanları çok güzel
mervenisam Nekwam tamam söylerim tabi başladım bakalım dün ama keşke hamileyken alsaymışım güzel nemlendiriyor
mervenisam Annem123 aaa ne güzel ne kadar şanslısınız benim göbeğim çok çatladı o kadar yağlar kremler sürmeme rağmen. Dün eşime de diyordum en sevdiğim yer karnımdo dümdüz birazda kaslıydı şimdi en sevmediğim yer oldu 😁
mervenisam Annem123 Annem123 bu kremi bi de oraya deneyin bakalım iyi gelir belki bir de kese yapınca görünümü azalıyor bacaklardaki kalçalardakiler sanırım kese kan akışını hızlandırıyor o yüzden keseleyebilirsiniz
mervenisam Teslime0106 inşallah 🙏 keselemekde kan akışını hızlandırdığı için görünümüdü azaltıyor bilginiz olsun ben denedim
mervenisam MuhammedAmine yani bende hamileyken dememediğim kalmamıştı yine çatlamıştım ama yüz için olanını kullanıyorum dediğiniz gibi güzel geldi bana da
KYO mervenisam yaa öyle bir faydasımı varmış benim de karnım da çok var kırmızı kırmızı çok kötü bir görüntüsü var iyi geliyorsa ben de alayim ama popodaki çatlağa iyi geliyor benim oğlumda işe yaramıştı
mervenisam KYO valla yorumlara göre bazılarında yaramış bazılarında işe yaramamış ama ben beğendim güzel nemlendiriyor sevdim kokusunu felanda 🙂
KYO mervenisam yani ben bugün bir kür öğrendim çatlaklar için onu deniyeceğim yarım çay bardağı zeytinyağı 3 yemek kaşığı tuz ve 2 yaprak aleovera bitkisi ile biri denemiş memnun kalmış