Mom9 5ay 5günlüğüz. Bugün itibariyle gündüz uykuları mahvoldu 😁🙈 sizinkiler ne yapıyor, uykular nasıl, motor gelişimleri nasıl?
Mom9 Cren bende çok heyecanlıyım başlamak için ama 6.ay dolunca başlayın dedi doktor 😊 şimdiden tarif yazıyorum deftere😅
Cren Mom9 bizim kilo alımı az olduğu için biraz erken başlıyoruz hiç istemiyorum aslında 6 ayı beklemek istiyorum ama napalım
Mom9 Elaela 4.5aydan sonra önce uykuları azaldı 30-45dk bugünse tüm gün yarım saat uyudu şok oldum resmen. Gözünden uyku akıyo, esniyo ama uyumadı hiç. Gece uykuları da inşallah bozulmaz. Atağın bitmesine 13gün var umarım ondandır :)
Mom9 Elaela aynen baya gözlemledim bi sıkıntı olmuyo dönmesinde ama geri dönemediği zaman sinirlenip ağlıyo😅
Mom9 Oglusum5357 bizim de doğduğumuzdan beri çok iyidi uykuları hem gece hem gündüz ama 15gündür gündüz uykuları felaket oldu. Verimli uyumuyor. Şu an gecede sıkıntı yok. Gündüz sadece yarım saat kestirdi nasıl oyalayacağımı şaşırdım ve uykusuz anneleri çok iyi anladım 🙄
Mom9 Cren aslında 400-500gr ise normal karşılıyorlar bu ayda. Artık hareketlendiği için fazla alıyorlarmış. Sağlık olsunlar da gerisi mühim değil 😊
bebek-kaya Cren benim bebeğimde beş aylık birimde kilo alımı yavaşladığı için başlayacağız dedi doktorumuz liste verdi ama benim kafam çok kRısık siz başladınız mı
Bgrynkuras Mom9 5 aylık olduk ama hep huysuzluğumız var gaz var reflü var hiç yatmak istemiyoruz kalksak oturamıyoruz yatsak olmuyor sürekli ağlama huysuzlanma uyku emme hiç biri düzende değil 5 ay oldu ama 5 yıl gibiydi hala umudum var inşallah değişir düzene gireriz böyle çok yorgun hissediyorum bebeğimle keyifli zamanlar geçirmek istiyorum ama hastalıklar gaz bırakmadı hiç peşimizi 😔
Mom9 Bgrynkuras gaz olayı bütün düzeni mahvediyo. Geçecektir bence en kısa zamanda 🙏 o zaman uykularda keyfi de yerine gelir
Cren Mom9 evet bende öyle biliyorum canım ama bizim hep böyleydi oyüZden sanırım sadece bu ay değil yani