Lavinia_- Kızlar bebeğim 9 günlük burnu tıkalı çok hapşırıyor ne yapabilirim ilk çocuğum ne yapmalıyım bilmiyorum
aysebb Lavinia_- Emiyorsa bol emzirin ve burnunu temizleyin serum fizyolojik ile sonra çekin aspiratörle. Benim kızımda 10 günlükken grip olmuştu benden geçmişti
delihatun01 Lavinia_- burnunu devamlı temizlemelisiniz onun haricinde başka birsey yapılmıyor bol bol emzirin
med150216 Lavinia_- bence grip değil benim ki Bayafır öyle hapşırıyor burnu tıkalı doktor olur dedi yeni doğduğu için sekresyonlarından serum izotonik sıkıyoruz biz hala 35 günlük olduk hala tıkalı serum fizyolojikle açılıyor her gün yapıyoruz rahatlıyor
zeynep0709 Öksürme falan var mi bazen kusunca burnunu temizlemek için fazla hapşırıyorlar tozdan falan da etkileniyor olabilir
Lavinia_- zeynep0709 1 2 kere öksürme gibi bişey oldu ama tam olarak öksürmemişti anlayamadım ama burnu da tıkalı
mmutluuu Lavinia_- benim bebeğimde aynı grip olmuştu doktora götürdüm yapacak bişey yok bol bol emzir demişti
bilmez Burun temizliğini tam yaptığınıza emin misiniz belki hasta sanıyorsunuzdur ben de ilk defa tecrübe ettim ilk çocuğum hasta sanmıştım meğersem burnu tıkalı olduğu için hapşırıyormuş serum fizyolojik ve burun aspiratörü ile temizleyince düzeldi
bilmez bilmez bebekler kolay kolay grip olmazmış çünkü doktorum söylemişti öksürmesi de normal demişti günde birkaç kez
aybarsbebekk Lavinia_- pek yapacak bir şey yok aslında bol bol emzirme ve serum fizyolojik ile burun açma bu kadar
med150216 Lavinia_- bende çok korkuyordum aşırı dünden beri yapıyoruz hiç biri yok 2 cc çek enjektöre çocuğu yan yatır üste kalan burnuna 1 cc gönder ama hızlı değil sonra elinin üzerine çevir pat pat sırtına vur zaten çıkıyor hemen serum sümüktre yumuşuyor sonra biz aspireyle çekiyoruz yumuşuyanları bizimki baya dolu çünkü şimdi rahat uyuyor çok sık uyanıyordu şimdi iyi