Yagmurkar Arkadaşlar bebeğimi hem emziriyorum hemde mama takviyesi yapıyorum .. yalnız mamayı çok hızlı bitirdiği için kusma sorunu yaşıyorum .. bebek emdikçe gelen yada çok yavaş akışa sahip biberon tavsiyeniz nedir acaba ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Pinkbery Yagmurkar ben lansinoh kullanmıştım hala kullanıyorum. Yavaş akışlıydı ilk dogdugunda meme reddi yaşamadım 10 ay emzirdim
Sinif177 Yagmurkar Philips avent 0+ olan olabilir. Biberonu ters çevirince damlatmıyor. Ucunu sıkman gerek damlaması için.
Besteninannesiii Yagmurkar bence de avent çok güzel. Ben set almıştım çok işime yaradı. Bebeğim daha 13 günlük , mama da sağdığım sütü de veriyorum. Memeden soğumuyor
Rizeligelin Yagmurkar mama artı meme veriyorum bende avent kullanıyorum 0 aylık olanı bebeğim 45 günlük sen ucunu sıkmazsan damlatmıyor
elifkrhsn Yagmurkar ben anne meme ucundan ötürü lansinoh kullanıyorum . 3 gün önce dogum yaptım sütüm grlmediği için mama takviyesi yapıyorum , memeden kopmaması içinde bunu önerdiler bende çok begendim iğne ucu deliği var emmeden cıkmıyor. Tabsiyr ederim cnm
Zeliha23 Yagmurkar philips avent tavsiye ederim meme ucu anme gögsune benzedigi icin meme reddide yasamadim ve yavas akiyo
Demet44 Ben hem philips avent aldım hemde mamajo biberonu aldım ama en çok memnun kaldığım mamajo oldu kesinlikle öneririm. Çektikçe geliyor ve çok yavaş akıyor. Bizde meme ve mama beraber gittik hiç meme reddi yaşamadık hatta mama reddi yaşadık diyebilirim