Alisalpa Dila610 12 de uyumuş oluyor 2 3 saatte bir emmeye kalkıyor 9 10 gibi yataktan çıkıyoruz saat 8 de mızırdanıyor ama ben yine yatabildiğim kadar yatıyorum
Htc1821 Dila610 5 ay 23 gun.. Akşam 7de gece uykusu.. 2 aydir gece uyansada kendisi uyumaya basladi , 3 haftadir da aksam uykusunda emerken uyumazsa kendisi uyuyor.. Duzenli uykularımız 2 yada 3 defa emmek için uyanirdi Ama 2 haftadir yok :( 1 veya 2 saat arayla uyaniyor damaklardan dolayi oldugunu dusunmeye basladim 😒 Bu aylarda uyku duzeni bozulan bebekler var mı ?
Fatma-asya Bebeğim 3, 5 aylık. Gece uykusuna saat akşam 7 gibi giriyor 3 defa emmek için uyanıyor sabah 5 de uyanıyor bir daha da uyumuyor uzunca saat. Nasıl düzene sokacağım bilemiyorum bunu. Bir de sallanarak uyuyor tabi ayakta ve emzikle 😑
yesimgndz Fatma-asya bu dönemde bebekler sabah 4 saat gece 10 saat uyurlar akşam 8 yada 9 gibi uyutmayı deneyin zaten sabah en geç 8de uyanmaları lazım :)
Yasemin-34 Gece uykusu 12 den sonra olan bir uyku dilimi gece denilince çoğu anne akşam 10 dan sabah 8 a kadar uyuşun istiyor malesef olmuyor 😊. Biz 2 ay 10 lik olduk yaklaşık 20 yada 25 gündür geceleri 1 yada 1.30 gibi uyuyor sabah 5 yada 6 arası uyanır beslenir tekrar yatar 2 saat ara ile uyanıp uyur 10 12 ye kadar. Bunuda gece 12 den sonra yıkayıp karnını tam doyurarak yattığı yerde ses olmadan alıştırdım belki bir fikir olur sizede. Ayrıca beyaz gürültüye de alışırsa zamanla size ve bütün annelere çok büyük bir kolaylık sağlıyor