Deletedmom139 https://hizliresim.com/3OX1Mp Kızlar oturma odamda tv prizleri bu şekilde açık tv ünitesini prizin önüne getirdiğimde giriş kapanıyor başka prizde yok odada buraya nasıl bir güvenlik önlemi almalıyım fikirlerinize ihtiyacım var 🙏🏻🌸
Sevdasoylu Deletedmom139 ben az önce bebek güvenlik seti aldım internetten her türlü alet var içinde sizde bir araştırın bantlar fln var belki onunla kapatabilirsiniz
linnea Deletedmom139 prize ikili veya uclu uzatma kablosu tak onu dolabin altinanen dibe it(ihtiyacib olunca sen ulasabil) dolabida prizin önune cekerek kapat göruntuyu. Hem böylece uzatma kablosu sayesinde priz sayin artar
Deletedmom139 Sevdasoylu canım hepsine baktım ama yaa köşe koruyucu yada kilit vs şeyler var düzgün birşey bulamadım prizde ışıklı olduğu için çok dikkatini çekiyor 🤦🏻♀️
Deletedmom139 linnea uzatma kablosunun fişinide asılıp çekmeye çalışıyor canım yaa prizlerim sağlam değil biraz kuvvetli asılsa komple çıkar yani o ölçülere göre kutu gibi kapalı birşey yapmam lazım 🤷🏻♀️
Deletedmom139 Hunilianne asılıyor canım yaa orayı tamamen kapatıcı birşey almam lazım ama internette hiçbir şey bulamadım 🤷🏻♀️
linnea Deletedmom139 prizlerin onune dolaplari cekseniz. Uzatma kablosu dolabin altinda yerde kalsa o zaman yinede ceker mi? Prizlerin saglam degilse uygun bir vakitte sen onlari saglamlastir canim. Yoksa sizin icinde tehlikeli bir durum bu.
Deletedmom139 linnea kapıdan girişim tamamen kapanıyor evet canım kocam vakit bulup da bir gün silikon getirirse saglamlaştırcam 🤦🏻♀️Hâla getirmezse hepsini kendi ellerimle sökesim var valla 😏
linnea Deletedmom139 silikonlada olur ama asil prizlerin icinde kancali metaller oluyor onlarin duvara saglam tutunmasi lazimki priz gelmesin kabloyu cekince.