defnemomm_ Mavininyuztonu ettik 3 defa siparis, ilki 10 güne geldi digerleri 1 hafta , 5-6 gün sonra geldi çok iyi bence
cansubilgin1 Mavininyuztonu güvenilir evet bana 13. Gün de gelmişti çok güzeldi herseyi kalitesi beklemiyordum öyle şok olmuştum o kadar diyim 😁
yoncaburak Mavininyuztonu 2 defa alısverıs yaptım ama suan %60 vergi aldıkları için artık almıyorum aynı hesaba gelıyor nerdeyse
Kubradt @“Mavininyuztonu” ilk yaptığım (ağustos ayıydı) 1 ayda geldi. 2. Yaptığım 1 haftada geldi. Sanırım artık uzun bekleme süresi yok. Küpeler ve tokalar küçüktü sevmedim. Lastik tokalar koptu hemen. Geri kalanları beğendim.
hepbahar123 yoncaburak vergi işi nasıl oluyk ödeme yaptiktan sonra kargoyu alirken mi vergi ödeniyo ve ne kadar vergi
Birdunyabircennetannesi Mavininyuztonu Güvenilir Ama şuan 1090₺ sınır var üstünü alamıyorsunuz ve maalesef vergi yükseldi 20 25 günde gelmişti
kutayegee Eşim 3 defa alışveriş yaptı ilki 40gunde geldi ama snrasinda 10 günde hemn geldi vede kaliteli ürünleri
yoncaburak hepbahar123 hayır direk ödeme yaparken vergi eklenıyor zaten 1000 TL ürüne 600 TL vergı eklenıyor o yüzden daha da almadım 15 günde geldi benım 2 kargomda