Kmlll Kızlar dijital içerik üreticisisiyim Instagram da 10 bin olmama az kaldı hepsiburadaya başvuru yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım yoksam 30 bin takipçi olmayı mı beklesem hepsinuradanjn kazanç durumu nasıl fikri olan var mı
Esrataluy Kmlll başvuru yapınca hemen dönüş sağlanıyor mu yani 10.k takipçi çok az değil mi ınfluencer için
melislinaa Kmlll bende ınstagramda bir şekilde yükselmek istiyorum nasıl yapabilirim nasıl bi video ile patlayıp yükselebilirim acaba?
Kmlll 1melekannesiselma daha başvuru yapmadım yapsam mı diye size soruyorum kazanç durumu nasıl olur ya da 30 bin olmayı mı bekliyim diye
Kmlll _Goktugunannesi__ evet önde ama hepsiburadanın kazancı ortalama nasıl merak ettim bilen yok mu hiç
Kmlll ENERCII ooo çok iyi tamam o zaman bende bekliyim 30 bin olmayı hepsiburadaya başvuru yapmayacağım sağ olun
CocukluKadinManifestosu ENERCII Sorması ayıp aylık mı 56 bin? 🙃 Bana da bu işler ara ara cazip geldiği için soruyorum.
Kmlll ENERCII ne kadar veriyor mesela en azından 30 bin olana kadar oyalasın elime para geçsin diye söylüyorum
ENERCII CocukluKadinManifestosu evet tabi bu linkinden alışveriş yapanlara göre değişiyor. Benim kitlem alışveriş yapmayı seviyor zaten geçen ay başladım
zehra15 ENERCII nasıl içerik uretiyorsunuz kişisel bakım gibi mi Bu arada instagram yönetebilmek için eğitim aldiniz mi