momtgb0676 Kızlar merhaba robot süpürge kullanıyor musunuz? Gerçekten işlevsel mi yoksa bir süre sonra geleneksel süpürgeye dönüyor musunuz
Omeraslan momtgb0676 Her gün robot süpürgeyi açıyorum. Hafta da bir kere normal süpürgeyi açıyorum. Bu benim için yeterli oluyor.
mami68 momtgb0676 tanıdığım çoğu kişi hâla kullanıyor bende alacağım roborock q7 ve roborock s8 arasında kararsızım q7 alırsam bir tanede kv alabilirim ama s8 sadece kendime alabilirim gönlüm iki yane almaktan yana q7 ama işlevide önemli üç bebeli olunca
dondurmalisuflem momtgb0676 geleneksel süpürgem şuan evimde süs niyetine duruyor ☺️ ama robot alacaksanız roborock markasını tavsiye ederim kesinlikle
ayyybayilacegim Robot süpürge candır ya 😄 karşı çıkan bendim, isteyen eşim Allah bin kere razı olsun aldı memnunum ben her gün açıyorum, mutfağa iki üç sefer açtığım da oluyor.
momtgb0676 ayyybayilacegim yaaa benim eşimde tüm popüler kültür ürünlerini evimize dolduruyorsun dedi robot için çok direndi ama bu sefer alıcam😂
mami68 momtgb0676 valla hakkında hiçbişey bilmiyorum Bi yandan gırgır görevi yapsın yeter diyorum bi yandanda üst modelde aklım kalıyor
dalpsmom momtgb0676 Roborock S8 aldım, çok memnunum. Her gün çalışır robot, cumartesi veya pazarlarıda büyük makine ile süpürürüm benim için yeterli oluyor. Kesinlikle gönülden tavsiyedir S8.