LINDAMAY DenizSerap ayına göre kilosu normalse üzülmeye gerek yok bence. Kızımın kilo alımı normal, yapı olarak da ince uzun bir bebek. Sağlığı da yerinde çok şükür. Verdiğim mama golden goat oldukça kaliteli iyi bir mama fos kilo aldırmıyor ve şişirmiyor. Onun için memnunum ve ek gıdaya başladık zaten.
Sariiannee [silindi] Memeler sarkmasın diye diyeceğim ama şip şak estetik yaptırırlar sorun olmaz onlar için ,ben bilmiyor 🤷♀️
CanselCoban [silindi] keske benimde sütüm yetse mamayi hiç vermem ama yetmiyor ve bebegim küçük üstelik erken dogdu ac kalmasını istemem ne yaptıysam artıramadım sütümü yine gün içinde oldukca emziriyorum ama 2 3 defa mama verdiğim oluyor mecburen o sütü olan anneların yerinde olsayım mamayı ilk 6 ay bebegımın agzınA bile sürmezdim
[silindi] Yesil55 çoğu yoruma açıklama yapma bir kac kişi durumu dramatize ettiği için boş yapma dedim bir iki yorum sadece cahil olduğu mu şu an nerden çıkardın mama neden verilir normal şartlarda diye araştırma yapmam da yeni anne olan birine göre çok normal. Ama senin gibi bi kac laftan anlamaz gece gündüz sacma drama dizileri izleyip omur tuketen olay kizistiranlar için asıl ben diyorum ki cahille girme münakaşaya ya sinirini ziplatir tavana ya da yazık olur adabına.
denizanne1708 [silindi] bebeğiniz için en doğrusunu burda neden herkes mama veriyor diye (yargılayıcı) bir post açarak mı araştırıyorsunuz? Öyle olsa "mama bebek gelişiminde etkili mi" diye açmalıydınız çünkü... Ve hala "ilk günden mama verenler" diyerek niyetinizi de belli ediyorsunuz... Ona da cevap veriyim evet herkesin ilk günden sütü gelmiyor... Daha fazla devam etmeyeceğim burda çoğu insan posta tepkisini gösterdi zaten... İyi günler sütünüz bol olsun..
[silindi] denizanne1708 ama direkt mama veriyorlar bende anne sütünden bile faydalı olabilir mi niye bu kadar kullanılıyor diye çok merak ettim gerçekten kimseyi asla yargılamak için sormadım kendi hayatimda da asla mudahele etmem kimseye bana da yapılmasından hoşlanmam bebegimin her şeyiyle yalnız ilgileniyorum hiç yeni dogan görmediğim içinde burdan bilgi alıyorum. Ama önyargıdan çok sıkıldım herkes alışmış kotuledigimi sandı o insanları.
denizanne1708 [silindi] "yoğunluktan mı bebeği şişirmek için mi" diye merak etmek yerine "sütleri yetmiyordur belki, aç kalmasın evlâtları diyedir belki" diye bir giriş yapsaydınız samimiyetinize inanırdım, ama malesef... kalbinizin ekmeğini yiyin 🤲🏻 İyi geceler.
[silindi] denizanne1708 zaten sütü yetmediği için olduğunu düşünsem soru sormaya gerek duymazdım değil mi?uzatmaya gerek yok kürtaj olan bile varken sadece sütü kesilenler vermiyor mama . Ben hızlı kilo aldırması mi cazip geliyor diye sordum açık net . Senin kalbin çok iyidir belli. Kalbin ekmeğine falan nasıl geldik acaba saçmalıksınız
Super_anne3434 [silindi] instgrmda nazli hamarat var anne sutu hala veriyor verenler var ama vermeyenler cogunlukta
Super_anne3434 [silindi] bi suru linc yemissin herkes herseyi cok biliyor biseu soramaz hala geldik :)
[silindi] Super_anne3434 sinir bozucular yargılayacak olsam insaf ya mama vereceğinize çocuğunuzu besleyin derdim anlayissiz bir biçimde sütü olan var olmayan var o ayrı anlamamazlıktan gelsinler bakalım
Gamzecet [silindi] Süt yetmese neyse de sırf kilo alsın şişsin gibi sebeplerden mama veren annelere dicek kelime bulamıyorum 🤷 ya da güzelliği bahane edenlere 🤦 çok mu iyi bişey sanıyorlar mamayı anlamıyorum, anne sütü gibisi varmı..
zeyno4646 Ikrazumra19 Sütünüzün yetmedigini nereden anladınız yani sağdıgınızda kaç cc çıkıyordu emzirmeden önce sağdıgınızda doluyken iki gögüsten toplam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🙏