sahrakarahan 40 günlük bebeğim bu gece 15 dakika emip uyuyakaldı, biberonla falan da içmiyor artık. 15 dakika 40 günlük bir bebek için yeterli bir süre mi? Sizin bebekleriniz kaç dakika emiyor?
AsyaUlku sahrakarahan Bebeğin emmesine bagli 5 dakikada da doyabilir. 30 dk da da siz doyduğuna eminseniz tekrar almak istemiyorsa doymustur.
sahailesi sahrakarahan 40 günlük blr bebek için yeterli bence. Memeyi bıraktıktan sonra göğsünüzü sıkın süt bembeyazsa doyurucu sütü alıp doymustur demek. Büyüdükçe daha az emip doyacak.
parlairrm sahrakarahan yorumlara baktım da tek benimki mi uzun emiyor anlamadım 1.5 saat geceler bile uyuduğunda aldığımda beşiğd hemen kalkıyor mesela,kendi iyice mayışıyor memeyi bırakıyor anca öyle uyuyor 🤦🏽♀️
ogretmenanne2024 sahrakarahan benimde bebeğim oldu bitti minimum 5 Max 20 dakka emmistir ama çok şükür kilo alımı iyi şu an 2 buçuk aylık
Acargun Benim bebeğim de 30 günlük ve gece uyanmalarında 10 dk emer aktif bir şekilde bence her bebeğin çekişi doyma süresi farklı olabilir benim ki standart hep 10 dk… gündüz daha uzun emiyor…
Acargun sahrakarahan ilk 10-15 gün iki saatte bir idi sonra kendi ritmine bıraktık acıktıkça uyanıyor bu bazen 3 saatte birken bazen iki olabiliyor
misli1 Benim bebeğim 2 ay 15 günlük 20. Günden sonra emmeye başladı bazen 3 dk emiyordu ama standart 5-6 dakka suan bile en fazla 10 bence bebekten bebeğe çok değişiyor ve bezi gelişimi önemli dedi doktor bana ikisi de iyi durumda şuan mesels