aselasya55 Merhaba anneler 5 aylık.kizim son bir haftadir sürekli damak.kasiyor diliyle nasıl yapıyor anlamıyorum ama sesi geliyor dis yerlerimiz de kabardı baya acaba dişle mi alakali bu kadarı normal midir acaba
mother-of-money aselasya55 merhaba kesinlikle normal annesi Size tavsiyem damagina iyi şeyler verin eline yavrunun bi de çok huysuzlanirsa bunun için diş jelleri var eczanelerde bize aşırı iyi geliyordu. Umarım sağlıklı bi şekilde yetistirirsiniz
havvamete aselasya55 dili ile kaşıyorsa çok yakında gelir diş 😂 5 ay 1 haftalıktı ilk dişi çikinca. Dili ile sürekli yalar gibi hareket yapardı bir baktım ki patlamış. Sonra da fark ettim ne zaman dili ile damak kaşısa 2 güne patlamış oluyor
_YanakReisinAnnesii aselasya55 sadece kaşıma ne ki daha neler oluyor o diş sürecinde 🥲çok normal böyle şeyler yapması,diş hazırlıkları başlamış. Biraz sancılı bir süreç ama geçiyor,kolaylıklar diliyorum 💐
aselasya55 Yaaa zaten son zamanlarda meme reddi.uyku.reddi huysuzluk hepsi mevcut elimizde 😂 damak kasimasi da epey artınca acaba mi dedim ilk kızımda hiç yasamadik böyle şeyler sabah uyaniyorduk ki dış çıkarmış teşekkür ediyorum