simdibencee Merhaba hanımlar 😍 Bebeğim 3 ay 10 günlük. Çok hareketli bir kız. Bugün bir anda sırt üstü yatmış oyun oynarken yüz üstü döndü ben şok ve 3 saattir sürekli tekrarlıyor hahaha sizin minikler ne zaman dönmeye emeklemeye yürümeye başladı?
Ssude simdibencee ilk dönmesini 2 aylıkken yaptı 😅 üç aylıkken tam dönüyordu. 5 aylıkken emekledi. 10 aylık yürümeye başladı. 11 aylık koltuk tepelerine tırmanıyor. Kız dediler. Sakin olur dediler. Maymun oldu 😍😅😅
lceLady simdibencee Şimdiki nesil fena Daha doğar doğmaz hastanede boynunu kaldırıyordu Herşeyi öğrenip gelmişler
DefneNil_ simdibencee ilk kızım 3 aylıkken döndü hiç emeklemedi 1 yaşında yürüdü ufak kızım 5 aylıkken döndü aşırı tembel bir bebe bakalım emekleyecekmi 😁
girlmomm simdibencee 3 aylıkken dönüyordu sonra yuvarlanmalar başladı emekleme hiç olmadı yaşında direk yürüdü😂
simdibencee Ssude oyy maşallah senin bebiş çok hızlı çıkmış hahahah valla başımıza ne geliyorsa kız çocuk sakin olur dedikten sonra geliyor 😂
simdibencee lceLady o kadar haklısın ki önceden hatırlardım bebekler gözlerini bile açamazlardı hastaneden çıkana kadar şimdi dediğin gibi fıkır fıkırlar
simdibencee DefneNil_ maşallah ben de emeklemeden yürüse diye bekliyorum hayırlısıyla emekleme süreci beni bir tık korkutuyor temizlikten sebep çekiniyorum 🙄 ohh prenses ehlikeyf çıkmış desene 😂
ezgiii12490 3 aylıkken tam döndü 6 aylık emekliyor bakalim ne zaman yurucek ama çok hareketli yoruyor beni bırakamıyorum tek
Madamehappyyyyy simdibencee Hiç dönmeyen oğlum ♥️🎈 Hiç dönmedi 6 aylık popo üstü emekledi 9 aylık normal emeklemeye geçti 11 aylık yürüyordu.
Hulya0129 simdibencee ay uzun olacak 🤣 19 aylık büyük oğlum 3 aylıkken dönmeye 11 aylıkken emeklemeye( 5 aylıkken kollarının üzerinde komando gibi süründü) 13 aylıkken yürümeye başladı. 7 aylık oğlum da 3 te dönmeye başladı bu aralar emekleme çabasında 😁 emekleme pozisyon unda sürekli bakalım 😁
Ssude ezgiii12490 yok konuşmada sadece bağırıyor 😅 bababa filan diyor ama Bilinçli bir şekilde baba filan yok ya da su istediğini ifade edebiliyor ama Yine öyle kelimelerle değil
Guldenozkan simdibencee 2,5 aylıkken yarım tur 3 aylıkken tam tur dönmeye başladı 😂 şimdi 4 aylık ve emeklemeye çalışıyor. Ah miniğim beni hergün şaşırtıyor minicik bedenleri öyle güçlü ki♥️