g_tm59 Vegaferon 50 mg sağlık ocağı verdi günde 4 damla vermem gerek dimi bı de aç karınla mı içmesi gerekiyor içtikten hemen sonra mama verebiliyo muyum
tugcegekrblt g_tm59 ac olmasi lazm ve yarim saat sonra emzirebilirsin demisti saglik ocagindakiler bana benm bebegum surekli memede oldugu ocin kalktifinda 10 15 dk snra veriyordum yarm saat bekliyorum kahvaltisii icin
canimpapatyam g_tm59 aynı demiri kullanmıyorum ama doktorum da eczacı da 1 saat öncesi ve 1 saat sonrası emzirme demişti
tugcegekrblt g_tm59 mesela mama cerdiniz aradan 1 saat felab gecsin oyle verin yarim saat birsey vermeyin bekleyin mutlaka
hry410_ Dişlerde siyah leke ve erken çürüme yapıyo sağlık ocağının verdi damla bana bunu sağlık ocağı doktorunun kendisi dedi
canimpapatyam g_tm59 bazı doktorlar 30dk diyor. Ben de bazen tam 1 saat bekleyemiyorum ama mutlaka beklemek lazımmış. Sür demirin etkisini azaltıyor çünkü
yaren1106 g_tm59 bende sağlık ocağı doktoruma sordum içerik olan ocean daha temiz dedi ve ocean kullanıyorum