omurbebek12 Zeynepnevabzkrt hangi ayda doğdu. Benim kızımda üç ay sonra 3 yaşına girecek. 12 kiloydu. Ben atom yapıp verdim kilo aldı. Bi de benim kızımın tahlillerini yaptık B12 değeri düşük çıktı. B12 de kullanıyoruz. Azda olsa kilo aldı.
Kubragulluk Zeynepnevabzkrt atom tarifi işe yarıyor benim kızımda zayıf ve iştahsızdı bu tarifle bir kilo aldı bir ayda ve iştahı açıldı deneyin derim içine fındık koymadan deneyin isterseniz Zeynepnevabzkrt
EgemenAtam Yani bence kilo onemli degil saglikli olsun yeter ama atom diye bir sey var basarili sonuclar alanlar var arama kismina ya da instagramda hastalanmayancocuk hesabinda detaylar var
Zeynepnevabzkrt EgemenAtam bunu gördüm ama ne yazık ki kızımın fındık alerjisi var 😢evet sağlıklı olması herşeyden önemli çok şükür bi sıkıntımız yok bu konuda ama insanların konuşmalarına artık tahammülüm kalmadı 😡ay ne zayıf
Zeynepnevabzkrt Divayorgunxx benlik bir sorun yok arkadaşında dediği gibi sağlıklı olmaları yeter büyüdüklerinde vermeye çalışacakları kiloyu biz insanların baskısı Nedeniyle kendimize dert ediyoruz 😔