lawyer35 Kızlar merhabalar. Bir yaşındaki erkek bebekle Umre yapılır mı? Esim bebegim ve ben belki yanimizda kayinpederim gitmek istiyoruz. Bebekle Deneyimi olan var mı? Önerisi olan? Teşekkürler
Tatlican lawyer35 Aglamayan bir bebekse 1yas iyi neden diyeceksin hem bezli tuvalet derdin yok hem hafif taşimasi rahat Ben 5yasinda kizimla kardesimde 3yasinda kizinla gittik tasimak daha zor oluyor ona ragmen allah kolaylik veriyor bizim cok guzel gecti sende erteleme git derim Bizim eşlerimizde yoktu taşima isi sadece bize kalmıştı 🤭
Cngzhn_1807 lawyer35 Bende 15 aylık oğlumla gidicem nasipse bi hafta sonra nasıl olucak hiç bilmiyorum. Allah kolaylik verir illa inşallah bakalım.
ayan95 Cngzhn_1807 bende şubatta gideceğim Allah nasip ederse 14 aylık bebeğim siz nasıl hazırlık yaptınız acaba yeme içme olarak bebeğinize
Zese Ben hamileyken gitmiştim bebekli aileleri gördüm sadece uyku az yorgunluk oluyor ibadetle ekstra ama orada Kabe’yi izlemek bile sevap gözleri güzele baksın ömrü boyunca eşinizle tartışmamaya çalışın sabırlı olmaya çalışın şeytan orada uğraşıyor