onlyy Gece duş alıp uyumuştum saçlarım ıslak hep ıslak uyuyorum kurutmadan zararlı biliyorum , sabah uyandığımda başım dönüyordu yani bas donmesi tam olarak böyle nasıl anlatsam bayılacak gibi değil ama çok tuhaf his bi geliyi bi gidiyo diyebilirim nasıl anlatacağım bilemedim sabahtan beri o var arada ağrı giriyor ama çok agrimiyor ya noldu anlamadım 🤯🤯
Mhnds onlyy vertigo olabilir tabsiyonun dusmus olabilir benim vertigom var mesela basin doner midem bulanir kusturur beni
fistikagaci onlyy kan şekeri düşmüş olabilir, tansiyon birazcık düşmüş olabilir ya da yatar pozisyondan birden kalkınca olmuş olabilir , vücut uykuya doymamışta olabilir, olabilir de olabilir baya örneklendirdim sanırım 😅
Esraesra08 onlyy bende bazen saçımı kurutmadan yatarım ve ne zaman kurutmadan yatsam o gün başım döner
sonnenchein onlyy benim hep olur, tek çözümü ıslak saç ile yatmamak , bazen öyle yattığımda gece uykumdan uyandırır baş dönmesi. Vertigo için bakıldım bir şey çıkmadı 😐
Divayorgunxx Bnm babamdada olurdu.assagi bakarsa bide yattigi yerden aniden kalkarsa oluyo bas donmesi.mide bulantisi oluyo orta kulakta sorun var demisleddi
Ayse81 onlyy Islak saçtan baş dönmez. Vertigo tansiyon ve stres olabilir. Yaklaşık 2 senedir ne zaman birşeye sinirlenip kafamı taksam 1 hafta sonra başım döner sersem gibi gezerim ortalıkta