sinemm60 Merhabalar normalde eşim korunuyor kondomla bu sefer ilişkinin başında takmadı biraz sonra taktığı için korktum gebelik gibi bir durum oluşurmu hemen 🤔
Elfgrn sinemm60 zevk suyundan bile hamile kalınabiliyor Çünkü zevk suyunu sperm bulunuyor. Sorunun cevabı evet her zaman ilişkinin başında takılması lazım ki önlem tam alınsın
ArvenMom sinemm60 zevk suyundan hamile kaldım 😂😂😂😂 başında takılması lazım sonra takmasının ne anlamı var ki
MerveH_ sinemm60 vallahi bende aynı dertten muzdaribim iliskiden 1 hafta sonra test yaptım negatif ama erken mi yaptım bilmem ins bisey olmamıştır
Ayse81 sinemm60 Ben bu tür sıkıntıları yaşamamak adına spiral taktırdım düşünenlere tavsiye ederim hiçbir zararını da görmedim içimde çok rahat ☺️
Elfgrn momzayn Ertesi günü hapları ağır bir ilaç olduğundan hormonlarda oynama yapabiliyor bu sebeple yılda en fazla 2 kere kullanılması öneriliyor. Ağır ve hormonlari bozuyor. Bu sebeple gecikme yaşıyor olabilirsiniz yada psikolojik olabilir
momzayn Elfgrn merhaba ben 1 gün gecikince test yaptım birşey cıkmadı bugun 3 gün gecikti hasta olmadım normalmi ertesi gün hapındn snra
Elfgrn momzayn ertesi günü hapları ağır olduğundan hormonları oynatabiliyor. Bu sebeple gecikme olması normal karşılanıyor.