iki_prensesannesi Sogukbaklava Halit bilgiç özledim seni 🙂↔️ kocamı 14 saat görmüyorum ve gerçekten her zerresini özlüyorum her özlediginde de bana bunu atar gün içinde 😔 o gelince ben bazen uyumuş oluyorum yada yoruluyorum
Sogukbaklava ecrinbebe Herkes yoruluyo bi yerlerde 🥹 Önemli olan geçeceğini bilmek hersey gibi ömürde geçecek kıymetini bilmek lazım
Elfgrn Sogukbaklava Şuan kızım uyusun diye açık olan bir türkü yazayım bende Eledim eledim, höllük eledim Aynalı beşikte canan bebek beledim Aynalı beşikte canan bebek beledim Büyüttüm besledim, asker eyledim
Sogukbaklava Elfgrn Playlistimi bi görseniz Türkçe kürtçe pop arabesk rap 😂😂 Hepsiyle bende uyutmaya çalışıyorum 😂
kinderpingui Sogukbaklava Solmadan gel artık aşkımın gülü Olsa da konuşsa kalbimin dili Küçücük dünyamda bir bilsem seni Görünmez yazıyla yazdım kalbime Aşko müslümcüyüm ben yaaa🥲
iki_prensesannesi Sogukbaklava maşallah ❤️ kız niye sevmeyim Allah başımdan eksik etmesin kaza beladan korusun bak daha gelmedi eve mesela sabah gidiyor gecenin yarısı geliyor 2 saat görüyorum resmen haftada 1 gün izinli çocuklardan çok eşimin iş durumu beni yoruyor gerçekten çocuklarımdan asla şikayetçi degilim eşimin işinden olduğum kadar 😀