aaafnk Öncelikle Allah bağışlasın. Benim oğlan emzirme döneminde sütüm yaramadığı için mama takviyesine geçmek zorunda kalmıştım. Çünkü kilo alımı durmuştu. Aptamil ile başladım. Gazlı bir bebekti zaten devam etti gazi. Sma verdim yine gazi devam etti. En son hipp verdim. Düzelme, değişiklik yine olmadı. 1,5 yaşına gelmişti. Doktorumuz bile gaz sancıları yüzünden geceleri uyanıp huzursuz olmalarına aşırı sasiriyordu. Bir sürü tahlil yapıldı. Hani çölyak ya da chron hastalığı açısından arastirilmasi için. Çünkü bebekken neyse de yaş almış bir bebekte gaz muhabbeti çok beklenen bir şey değil biliyorsunuz. Şükür temiz geldi tetkikler. 18.ayina girdi. Tamamen kesildi gaz sorunlari. Bu arada kullanmadığım, denemedigim gaz ilacı da kalmadı yani. Hiçbiri yaranamadi, iyi gelmedi malesef. Zaten gaz ilaçları tamamen bitkisel olduğu icin deneme, yanılma işte ya tutarsa muhabbeti. Bizde ise yaramamisti hiç unutmam. Çok zor zamanlardi ama şükür gecti bitti. Şimdilerde oglus 2,5 yaşında ama şaka gibi zaman zaman bebek hallerini özluyorum. Babasını da beni de bicmisti ama en zor zamanlar birgün en özlenen günlere donusuyormus. Büyüdükce bir seyler kolaylaşıyor doğru ama zorlasan şeyler de var kabul. Kısacası kolik bebeğe hiçbir şey iyi gelmiyor. Yapı meselesi tabi ama biz gaz damlaları da mama da cok etki etmemisti. Sizde deneme yanılma bulacaksınız artık. Rabbim kolauliklar versin ve tüm evlatlarımızı korusun inşaallah🙏