busraosmanayaz Kızlarım ya 38 gün önce doğum yaptım 35. Güne kadar kanamam hiç olmadı akıntı vardı 3 gündür regl gibi kanamam var 40ım çıkmadan böyle bir şey mümkün mü halbuki 1 buçuk ay ya da 6aya kadar gelmeyen varmış biri beni aydınlatabilir mi?
giray714_ busraosmanayaz ben iki doğum yaptım ikisinde de de kırkım çıktıktan sonra binkac gün sonra regl oldum kısa sürdü sonra her ay düzenli olarak o şekilde deva etti şuan 3 .yu doğum yaptım bakalım ne olcak henüz kırkım çıkmadı benim annmde o şekilde olmuş ama genetik olabilir
akln busraosmanayaz 40 çıkması benim bildiğim doğumdan sonra 40 gün kanamanın olması demek benim kanamam 50 gün sürdü 6 ay sonrada regli oldum. Ama senin yeni kanamanın yeni başlaması değişik doğumdan hemen sonra başlaması gerek bence bi doktorunla görüş
giray714_ busraosmanayaz bizim halk arasında ay başı denir buna kırktan sonra olan regl sizin de demekki öyle
giray714_ busraosmanayaz benim kaç gündür tek damla dahi olmuyorsun bu gece iki kez değiştirmek durumunda kaldım anı bı kanama oldu olabilir bazen yine de aklınızda şüphe kalmasın gidin