sezkrkmz canım bazen öyle olabilir. Benim bebeğim genelde huzursuz bir gece geçirdiğinde hep emmek istiyor çektiğim an ağlıyor ve altında genelde bir sebep çıkıyor. Mesela bir gün geceyi yine böyle geçirdi sabah bi baktım gözü şişmiş. Yine geçen huzursuzdu sürekli memede kalmak istiyordu bi öptüm ateşler içinde hemen duşa sokmuştum. Yani her bebek aynı değil tabiki ama burnu tıkalı olabilir, sıcak olabilir, soğuk olabilir, karnı ağrıyor olabilir, gaz sancısı olabilir, acıkmış olabilir, bezi şişmiş olabilir, pişik olabilir, susuz hissedebilir, diş ağrısı olabilir . Yani elbette sebepsiz memede kalmak da isteyebilir ama bu sorunlar bana daha muhtemel geliyor. Yani bi süreci değerlendirin. Ne kadar süredir bu şekilde uyumak istiyor. Huzursuzluğun temelini bulmaya çalışın. Saydığım kontrollerini yapın. Muhtemelen diş sancısı olabilir. Ağız içi sıcaklığını kendinizle bi kıyaslayın. Tane Karanfili dövüp zeytinyağ ekleyip karıştırıp dolapta bekletip sürebilirsiniz. Karanfil biraz uyuşturur ağrısını alır zeytinyağa yumuşatır daha kolay çıkmasını sağlar. Mendile batırıp damaklarını silebilirsiniz o şekilde