busratarkan Meraba ben büşra tarkan size bir şey sormak istiyorum benim 23 günlük bebeğim var gece 1-2 arası uyuyor o uyuduktan sonra bende uyuyorum onu bu bir kaç gün uyandırmıyorum o kendisi sabah uyanıyor sizce uyqndırmalımıyım 8-9gibi uyanıyor
Liman busratarkan Merhaba! Büşra hanım bebeğiniz henüz çok küçük her 2 saatte bir kaldırıp emzirmelisiniz sizden ricam sakın bu şekilde bebeğinizin sağlıklı bir şekilde uyuduğunu düşünmeyin büyğk ihtimalle kan şekeri düşüyor ve derin uykuya dalıp uyanmıyor alarm kurup düzenli bir şekilde gece gündüz ayrımı yapmadan emzirmeniz gerekiyor bu sayede süt daha fazla artar gece içilen sütün sizin açınızdan daha fazla süt üretimi olucaksın umarım dikkate alırsınız söylediklerimi inansın bebeğinizin sağlığı için en doğrusu bu
Ikrazumra19 busratarkan naptin canim o kadar saat uyumamasi lazim gece alarm kur mutlaka kalk 2 saatte bir emzir
Deren_Hatun busratarkan merhabalar sarilik riski yoksa uyandırmayin sonra uyku düzeni kalmıyor ben hiç uyandirmadim 4 buçuk aylık olacak hala sabah kadar uyur.
Bravewomen busratarkan 2 de uyuyorsa 5 veya 6 da mutlaka emmeli 3 saati hic gecirmeyin derim enn fazla 4 cunku o daha cok kucuk 1 aydan sonra biraz daha esnetebilirsin saatleri
Aysnr-dvran-efe 23 günlük daha çok küçük mutlaka uyandırın.. 2 saate bir emmesi lazım, sarılık olmasın dikkat edin
Liman Deren_Hatun lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin bahsedilen bebek daha çok ufak 23 günlük ne demek uyandırmayın olur mu öyle şey hiç mi okuyup izlemiyorsunuz uzmanların bu konu hakkındaki fikirlerini sizin bahsettiğiniz olay 3 4 aylıktan sonra uyandırılmamalı ki zaten artık bilinçleniyorlar yani kendileri açıklığında uyana biliyor