Gzmkaya Bebeğim 25 günlük ve aşırı derecede gaz sancısı çekiyoruz okuduğum kadarıyla kimyonun kaynatılıp bir çay kaşığı suyu bebeğinize verin diyorlar ama su 6 ay vermeyin deniliyor veren varmı? Aynı şekilde rezeneyide bir çay kaşığı verebilirsiniz diyolar. Tedirginlik yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz? Veya başka bir önerisi olan varmı?
deletedmom211 Gzmkaya benimde 20 günlük günde iki kere ağır gaz atagı yasıyorum . Şuan çok küçük rezene yada kimyon vermek için sen içebilirsin ama emziriyorsan eğer rahatlatır
Elifblr Gzmkaya ben anason rezene kimyon üçünü birlikte kaynatıp veriyordum bizde öyle mucizevi bir etkisi olmadı ama az da olsa iyi geliyordu doktoruma sormuştum verebilirsin demişti biz bi sorun yaşamadık ☺️
[silindi] Gzmkaya ben size direk mommys bliss gripe water almanızı öneririm. Bende rezene vs içiyodum ama sancısı geldimi rezene falan işlemiyo. Bundan aldım kullandım gaz sancısı olunca veriyorum yarım saat içinde atmaya başlıyo pırtları
kubraztrk Gzmkaya ben 40 sonra vermeye basladim ama zinco diye damla var onu al faydasi var metsille berber kullan 🤨
Gzmkaya Ben sabah ve akşam olmak üzere rezene çayı içiyorum bir tık iyi geldi ama bebeğede verenlere duydum sormk istedim zararı varmıdır diye çünkü bazı zamanlar aşırı derecede gazı oluyor :(
[silindi] Gzmkaya doktorumada sordum kullanabilirsin dedi. İki haftalıktan itbaren günde altı kez verilebiliyo ama ben bi kere veriyorum o bile çok etki ediyo bide ıslak mendil kullanıyosanız kullanmayın. Sıcak su pamukla silin altını
Eee 3 aylik bebegim kolik bende hergün rezene kimyon kaynatip veriyorum 4-5 kasik doktorumada sormustum verebilirsin dedi nekadar icmek isterse bi zarari olmaz dedi azda olsa iyi geldi bize
Sevilsevil Gzmkaya canım bebeğini yan yatir poposunu piş pisla biraz çıkıyor gazı ve dizlerini karnına bastir bizim de bugün gazı çoktu o şekilde cikartti pıtır pıtır