Kızlar ilk kızım 34 haftada doğmuştu meme ve mama veriyorduk 2 kilo doğduğu için doktor önerisiyle 3. Ayda reddetti asla tutmmadi mama ile devam ettik şuan 17 aylık hala mama ve ek gıda devam ediyoruz 2. Kızım şuan 3 aylık sadece meme içiyordu ve memeyi reddediyor göğüslerim çok büyük ama süt var tutuyor sonra kendini geri atıyor ağlıyor içmiyor ilk kızımda bunu yapıyordu korkuyorum memeyi bırakıyor nasıl tekrar tutturabilirik arada bı mama verdim tabiki sütünün yetmediği yerde gece emiyor sabah emiyir ama öğlen akşama doğru emdigini kusuyor keisnlikle emdiremiyorum napicam ben doktor ılık duşta emzir dedi denedim daha çok bagriyor bakıyorum sütlü yok diye süt var napicam ben böyle çocukların niye emmiyor gece ve sabah emdigini kusmuyor eğer öğlen falan emerse hepsini çıkarıyor 6. Ayda ameliyat olucak kafatası bozukluğu var ( brakisefali) ve anne sütü içmesi lazım hep içimde kaldı ne güzel emiyordu komple mamayı kestim vermedim çıldırıyor memede nasıl bir yol izlemeliyim napsam düzelir artık pes edicem kv bırakmış kızım daha içmez diyor mamaya alışmış diyor bu ayda tuttu tuttu tutmazsa daha tutturamazsin dedi ama geceve sabah bişey yok uyuklarken içiyor naisl bişey anlamadım bu süreci yaşayanlar lütfen yorumlar mısınız çok moralim bozuldu emmesi lazım ameliyatta güçlü olmasi için lütfen yardim