merv18 Selam kızlar bebeğim 6 aylık ve gündüz uykuları çok kısa, 2 saatte bir uykusu geliyor ama 15-20 dk veya sansim varsa 30 dk kadar uyuyor uzatmak için ne yapabilirim
blgzr_58 merv18 bizimde sabah uykumuz kısa oluyor 30 dakika maksimum 40 dakika tekrar uyutmaya çalışıyorum uyumuyor
blgzr_58 merv18 çok iyi anlıyorum seni bende aynı durumdayım öğleden sonra uyuduğu zaman biraz uzuyor iyi oluyor
keremsmom78 Benimki 8,5 aylık oldu ama 45 dkya sabitledik bazen şanslıysam 1 saat uyuyor, o uyanıkken yapıyorum işlerimi uyurken elimi bir şeye sürmüyorum dinleniyorum. Yapmam gereken bir şey varsa da onunla yapamayacağım eşim gelince yapıyorum
keremsmom78 merv18 valla ayağımda sallıyorum uyuyunca indirmiyorum uyanmaya başlayınca emziği ağzına takıp tekrar sallıyorum öyle uzuyor tabi bu sırada ben yerimden kalkmıyorum 😄 başla türlü dinlenme fırsatım olmuyor zaten böyle bi çözüm buldum. Uyutmadan önce kahvemi atıştırmalıklarımı hazırlıyorum o uyurken ya tv açıyorum ya kitap okuyorum. Tv uyanıkken açılmıyor evde o yüzden böyle kafa dinliyorum. Tezgaha yapışan oturaktan var uyanınca ona oturtup yanımda yemek hazırlıyoruz beraber, yürüteçe koyuyorum temizlik yapıyorum peşimde geziyor öyle öyle işleri hallediyorum.
merv18 keremsmom78 O da güzel ayağında da olsa dinleniyorsun bir şekilde 😅 bende kucağımda pispislamaya çalışıyorum uyanınca öyle bir tık daha uyuyor
keremsmom78 merv18 başka vakit bırakmıyor dinlenmek için bence siz de o uyurken işi gücü bırakın dinlenin 😄
sedos23 Ben ecowell losyonla cildine masaj yapıyorum rahatlatıyorum onu bir güzel cildini nemlendirirken. Etkisini çok gördüm onun yavaş yavaş uyku süreleri de uzadı rahatladığı için :) Bende organik losyonumla nemlendirmiş oluyorum cildini